marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul teaser pentru Batman versus Superman: regizorul Zack Snyder a dezvaluit imagini asteptate de milioane de fani

Regizorul Zack Snyder a dezvaluit pe pagina de Twitter primul teaser pentru blockbusteru Batman versus Superman: Dawn of Justice. Desi e scurt, ofera o perspectica asupra viziunii intunecate pe care o va aborda filmul cu doi dintre cei mai iubiti super eroi.

Primul teaser pentru Batman versus Superman: regizorul Zack Snyder a dezvaluit imagini asteptate de milioane de fani

Internetul a fost luat prin surprindere :). Zack Snyder a publicat primul teaser pentru Batman versus Superman: Dawn of Justice. Acesta a confirmat si faptul ca, incepand din 20 aprilie, in anumite cinematografe IMAX din lume, spectatorii vor putea vedea si in intregime trailerul oficial.

 

In scurtul teaser, fanii pot vedea costumele celor doi super eroi si varianta imbunatatita a costumului Cavalerului Negru.

 

In urma cu ceva saptamani, fanii au avut ocazia sa vada si primele imagini cu Lex Luthor, jucat de Jesse Eisenberg. Lex Luthor este nemesisul lui Batman, iar in noul film fanii vor vedea o noua reinterpretare, in varianta lui Jesse Eisenberg, care a devenit celebru la nivel mondial dupa ce l-a jucat pe Mark Zuckerberg in "The Social Network".

Daca la auzul vestii ca el il va juca pe Luthor o parte dintre fani au reactionat negativ, acum, tanarul actor arata din ce in ce mai mult ca va face un personaj pe cinste.


Entertainment Weekly a lansat prima imagine cu el in Batman versus Superman: Dawn of Justice. Eisenberg, in varsta de 31 de ani, a trecut prin cea mai mare transformare din cariera sa de pana acum si s-a tuns chel, renuntat la parul cret.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies