marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul poster pentru The Equalizer, un thriller exploziv cu Denzel Washington: cum arata actorul in noul sau rol

Columbia Pictures a lansat primul poster oficial pentru thrillerul The Equalizer, ce-l are in rol principal pe Denzel Washington. Filmul se va lansa in SUA pe 26 septembrie 2014.

Primul poster pentru The Equalizer, un thriller exploziv cu Denzel Washington: cum arata actorul in noul sau rol

In noul sau film, Denzel Washington joaca alaturi de  actritele Chloë Grace Moretz si Melissa Leo.

Washington care s-a tuns zero pentru acest rol il va interpreta pe Robert McCall, un fost membru al unei agentii de informatii care sare in ajutorul celor "nevoiasi". Un act de bunatate fata de o femeie il pune pe lista neagra a unei grupari de mafioti.

 

 


In varsta de 58 de ani, Denzel Washington a fost lovit greu anul trecut de moartea regizorului Tony Scott alaturi de care a facut 5 filme: "Crimson Tide", "Man on Fire", "Déjà Vu", "The Taking of Pelham 123" si "Unstoppable", pentru ultimul primind un salariu de 20 de milioane de dolari.
 

 

Denzel Washington in The Equalizer


 

In 2013, actorul a primit cea de-a sasea nominalizare la Oscar, pentru rolul pilotului de avion alcoolic si dependent de droguri din drama "Flight" a lui Robert Zemeckis. Actorul a fost premiat cu ravnita statueta pentru interpretarile din "Malcolm X" (1992) si "Training Day" (2001). Anul trecut, actorul a adus pe marile ecrane drama "2 Guns" unde joaca alaturi de Mark Wahlberg.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies