marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul poster oficial pentru The Hunger Games: Mockingjay Part 1. Jennifer Lawrence se pregateste pentru batalia decisiva

Jennifer Lawrence este pregatita pentru cea mai mare batalie in primul poster oficial pentru The Hunger Games: Mockingjay - Part 1. Trailerul oficial se va lansa peste cateva zile, iar filmul va intra in cinematografe in luna noiembrie a acestui an.

Primul poster oficial pentru The Hunger Games: Mockingjay Part 1. Jennifer Lawrence se pregateste pentru batalia decisiva

Urmatorul film din seria The Hunger Games se anunta a fi unul dintre cele mai mari filme ale anului, asteptat de milioane de fani din lumea intreaga. Katniss Everdeen, eroina seriei, va fi nevoita sa intre in cea mai mare lupta de pana acum.

 

Posterul pentru The Hunger Games: Mockingjay Part 1 o arata pe Katniss echipata pentru batalie, inarmata si dornica sa se razbune.

 

Regizat de Francis Lawrence, care s-a ocupat si de regia lui Catching Fire, al doilea film din serie, Mockingjay Part 1 este adaptarea primei jumatati al celui de-al treilea volum din seria scrisa de Suzanne Collins. Acesta este primul film in care nu se va desfasura o arena a Jocurilor Foamei, actiunea fiind concentrata in jurul rebeliunii politice.

 

 

 

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 se va lansa in cinematografe  pe 21 noiembrie si ii aduce in distributie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Phillip Seymour Hoffman, Julianne Moore, Elizabeth Banks. Urmatorul film, Mockingjay Part 2, cel care va incheia franciza, se lansa pe 20 noiembrie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies