marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul pictorial de cand a nascut. Scarlett Johansson face dezvaluiri despre micuta Rose: "Nu arata deloc asa cum ma asteptam"

Scarlett Johansson apare intr-un pictorial special in numarul din martie al revistei W.  Cu un look total diferit fata de cel de zi cu zi, Scarlett a pozat in ipostaze inedite si vorbeste despre venirea pe lume a fiicei sale, Rose, care s-a nascut in septembrie, anul trecut.

Primul pictorial de cand a nascut. Scarlett Johansson face dezvaluiri despre micuta Rose: Nu arata deloc asa cum ma asteptam

"Am fost tare surprinsa cand am vazut-o prima data. Nu era deloc cum mi-am imaginat eu si aveam o imagine destul de puternica in minte. Bineinteles ca este cu totul diferita in realitate. Perfecta" a declarat frumoasa actrita. In pictoral, Scarlett poarta o peruca blonda si poarta haine street chic si ramane la fel de sexy asa cum o stiu fanii.

 

Aflata in industrie de la 7 ani, Scarlett Johansson reprezinta idealul femeii implinite: are o cariera infloritoare si o famiie fericita. La 30 de ani, se declara total impacata cu imaginea ei si cu industria, iar faptul ca a aparut nud recent in filmul "Under The Skin" nu o deranjeaza. "Toata lumea mi-a vazut sanii, dar sunt impacata" a glumit actrita.

 

 

Ultimele roluri alese au reusit sa impresioneze publicul si criticii: de la eroina creata doar cu vocea in filmul "Her", nominalizat la Oscar anul trecut, la filmul de actiune de mare succes "Lucy" sau "Under The Skin" un science-fiction art-house, in care se dezbraca in numele artei, Scarlett este o femeie remarcabila, o actrita curajoasa, care nu se teme sa experimenteze, iar carisma ei este indiscutabila. Pentru barbati, reprezinta un ideal de femeie, in timp ce publicul feminin o admira pentru frumusetea naturala.

 

 

In luna mai, Johansson revine in rolul super eroinei Black Widow, in super productia The Avengers: Age of Ultron. Iron Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor si Hawkeye vor fi pusi la cea mai grea incercare si trebuie sa salveze umanintatea din mainile robotului avansat, Ultron.Ultron va beneficia de vocea actorului James Spader ("The Blacklist"). Ultron este un personaj robot dintr-o carte de benzi desente care vrea sa elimine rasa umana de pe suprafata pamantului fiind creatia lui Hank Pym alias Ant.

 

The Avengers: Age of Ultron ii readuce in distributie pe Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, dar si pe noul erou, James Spader. Data de lansare este 1 mai 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies