marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul HORROR din lume care promoveaza dreptul la viata! Vezi un trailer cu imagini socante!

Un nou horror cu buget redus - The Life Zone - starneste discutii aprinse in America!

Primul HORROR din lume care promoveaza dreptul la viata! Vezi un trailer cu imagini socante!

articole relationate

Producatorii sai l-au numit primul horror din lume care promoveaza dreptul la viata si anti-avortul. The Life Zone este un horor regizat de Rod Weber  si este comparat cu productii ca "Inside" ("À l'intérieur"), "Grace" sau "The Unborn"
 

Trei femei care se pregateau sa renunte la sarcina sa trezesc rapite de un preot  - un barbat misterios ( Robert Loggia) care le obliga sa stea inchise intr-un spital pana nasc copiii pe care erau gata sa-i avorteze.


Scenele in care femeile captive incearca sa-si provoace singure avort i-au ingrozit pe multi spectactori!  Cele 3 femei sunt torturate iar multe din imagini au fost catalogate drept greu de privit. Finalul este si el unul nebun si merge pe linia - iadul este rezervat celor care avorteaza.


Filmul cu un buget de 1.5 milioane de dolari este produs de Kenneth Del Vecchio - un fost judecator cu pretentii de senator si a starnit reactii controversate.
 

Din distrubutie fac parte Lindsay Haun (Village of the Damned), Charles Durning (Dog Day Afternoon), Martin Cove (The Karate Kid) si  Blanche Baker (Sixteen Candles).

Filmul a avut premiera in SUA la inceputul acestei saptamani!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies