marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul cu Superman pe care fanii l-au asteptat timp de 35 de ani: primele reactii pentru Man of Steel, cat de buna este noua super productie si cum a impresionat

Cel mai mare film al anului se lanseaza in aceasta saptamana in SUA. Primele recenzii pentru Man of Steel au inceput sa apara, si, spre bucuria fanilor, majoritatea dintre ele lauda filmul regizat de Zack Snyder.

Filmul cu Superman pe care fanii l-au asteptat timp de 35 de ani: primele reactii pentru Man of Steel, cat de buna este noua super productie si cum a impresionat

 

Dupa 35 de ani de la premiera primului film cu Superman, cel mai popular super erou este reinviat si readus pe marile ecrane din intreaga lume. Regizat de Zack Snyder si produs de Christopher Nolan, Man of Steel a devenit rapid cel mai asteptat film al anului, pe care toti fanii super eroului cu capa rosie vor dori sa-l vada. De aceasta data, Henry Cavill este eroul perfect.


Primele recenzii sunt bune, insa nu tuturor le-a placut atat de mult filmul lui Zack Snyder. In acest moment, Man of Steel detine pe site-ul rottetomatoes.com un scor de 85%, cu 15 recenzii pozitive si 3 negative.
 

Cei de la revista Empire au oferit filmului 4 stele din 5. "Man of Steel avea nevoie de mai multa profunzime si umor, dar este un science-fiction impunator, melodramatic si impresionant. Este un Superman potrivit pentru era noastra si ofera indicii pentru o noua super franciza".


 

"Supermanul lui Snyder zboara, chiar daca nu prea se inalta. Directia lui Snyder este mai sigura fata de celelalte filme ale sale, iar acum ca povestea originii a fost spusa, s-au pus bazele unei francize care le va oferi fanilor exact ce isi doresc sa vada", au scris cei de la The Wrap.


Cei de la Hitfix au fost foarte incantati de film. "Acesta este filmul cu Superman pe care l-am asteptat intreaga viata. Desi are elemente noi, structura si atmosfera vor fi familiare pentru cei care au urmarit filmele cu Superman.  Nu uitati, este vorba de Superman, iar pentru mine acesta este cel mai interesant si satisfacator film din punct de vedere emotional."
 

 

Si revista Total Film a dat 4 stele din 5: "Man of Steel este o incercare curajoasa de a readuce legenda inapoi, care se diferentiaza total de celelalte, dar caruia ii lipseste caldura. Dar avand in vedere cat de bine este realizat, acesta ar putea fi inceputul unei aventuri speciale".

 

 

Britanicii de la The Guardian n-au fost dati pe spate de film, dar au laudat modul in care este realizat filmul, oferind 3 stele din 5. "Desi este impresionant la nivel vizual, cand vine vorba de relatii intre personaje, in special cea dintre Clark si Lois Lane, aici lucurile se strica. Totul este minunat, pana cand actiunea se muta pe Pamant. Cea mai buna parte a filmului este cea de inceput, acolo unde se simte influenta lui Christopher Nolan si a scenaristului David S. Goyer. Cei doi au creat un context plauzibil pentru o poveste sumbra, in care eroul se indoieste de propriile sale puteri".

 

 

Cei de la Hollywood Reporter au laudat filmul, insa spun ca se indeparteaza mult de ceea ce este Superman. "Modest in punctele cheie, Henry Cavill este un Superman placut, usor de acceptat de catre fani, iar muzica lui Hans Zimmer este acelasi spectacol grandios care transpune filmul  intr-o noua dimensiune".

 

 

 

 

Man of Steel ajunge in cinematografele din Romania incepand cu 21 iunie.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies