marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele poze cu Elijah Wood pe platourile de filmare de la The Hobbit. Imagini nemaivazute cu una din cele mai bune fantezii create vreodata

La aproape 9 luni de cand au inceput filmarile la The Hobbit, cea mai recenta aventura pe care regizorul Peter Jackson vrea sa o aduca anul viitor pe marile ecrane, au aparut online si primele imagini cu Elijah Wood in rolul lui Frodo din The Lord of the Rings

Primele poze cu Elijah Wood pe platourile de filmare de la The Hobbit. Imagini nemaivazute cu una din cele mai bune fantezii create vreodata


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!


Pelicula The Hobbit: An Unexpected Journey, una dintre cele mai scumpe produse vreodata, reia povestea din romanul "The Hobbit" scris de J. R. R. Tolkien si lansat  in 1937, si este un prequel al trilogiei The Lord of the Rings care tocmai a implinit 10 ani de la lansare. 

Peter Jackson a decis sa aduca povestea pe marile ecrane in doua parti: The Hobbit: An Unexpected Journey si The Hobbit: There and Back Again pe care le filmeaza simultan. Filmarile au inceput in martie 2011  in Wellington, Noua Zeelanda.

Mega proiectul celor de la MGM, The Hobbit ( cele doua parti se vor lansa in 2012 si 2013) va avea un buget de peste 540 de milioane de dolari, adica de peste 270 de milioane de dolari pentru fiecare parte.

Pelicula ii aduce in fata pe Martin Freeman in rolul lui Bilbo Baggins si Richard Armitage in rolul lui Thorin Oakenshield. In noile aventuri se intorc si alti actori din LOTR: Ian McKellen, Andy Serkis, Hugo Weaving, Cate Blanchett, Christopher Lee, Ian Holm, Elijah Wood si Orlando Bloom.

Filmul va prezenta povestea micutului hobbit Bilbo Baggins si cum a ajuns acesta sa puna mana pe celebrul inel al puterii. Bilbo pleaca intr-o noua aventura pentru a elibera Regatul Dwarfilor din Erebor, cucerit de dragonul Smaug. Cu ajutorul vrajitorului Gandalf acesta se alatura unei echipe de 13 dwarfi condusi de marele razboinic - Thorin Oakenshield.
 

Peter Jackson promite ca va aduce din nou pe marile ecrane o lume incredibila realizata intr-un stil inovator. The Hobbit va fi filmat 3D, cu camere RED EPIC Digitale, ce folosesc tehnologie de ultima ora si care trag cu pana la 120 de cadre pe secunda.

Imagini de la filmarile pentru The Hobbit postate pe Facebook de Peter Jackson

The Hobbit, devenita o carte clasica in literatura pentru copii, face in acest an 75 de ani de la lansare, ocazie cu care au fost prezentate o serie de ilustratii nemaivazute pana acum, cu lumea fantastica creata de J.R.R. Tolkien. Cartea s-a vandut in aproape 100 de milioane de copii din 1937 incoace si este promovata ca una dintre cele mai bune fantezii scrise vreodata.



 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies