marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Au aparut primele meme-uri, dupa gafa de la premiile OSCAR 2017. Jimmy Kimmel: "Warren Beatty a facut atat de mult sex, incat nu mai gandeste corect"

Primele meme-uri amuzante, inspirate din gafa uriasa din finalul galei Oscar 2017, cand Warren Beatty si Faye Dunaway au anuntat eronat ca "La La Land" a castigat premiul pentru cel mai bun film al anului, desi acest trofeu revenise de fapt lungmetrajului "Moonlight", contin mesaje precum "Hillary e presedinte!", "Beyonce a castigat!" si "A castigat Moonlight, dar spune La La Land pentru audienta - PWC".
Au aparut primele meme-uri, dupa gafa de la premiile OSCAR 2017. Jimmy Kimmel: Warren Beatty a facut atat de mult sex, incat nu mai gandeste corect

Momentul in care Faye Dunaway si Warren Beatty au citit titlul celui mai bun film al anului de pe un alt plic decat cel care ar fi trebuit sa le fie inmanat pe scena galei premiilor Oscar 2017 i-a inspirat pe internautii americana sa creeze o serie intreaga de meme-uri amuzante, dedicate persoanelor care ar fi trebuit sa castige competitii din alte domenii decat cinematografia.


Desi a 89-a gala a premiilor Academiei de film americane a reprezentat ea insasi un show demn de aparitia unui val de meme-uri, momentul final al ceremoniei a produs unele dintre cele mai amuzante mesaje publicate de internauti pe retelele de socializare, luni, inclusiv meme-uri dedicate plicurilor.


Se pare ca foarte multi oameni au facut capturi de imagine cu momentul in care Jordan Horowitz, unul dintre producatorii musicalului "La La Land", a aratat spectatorilor si telespectatorilor biletul cu titlul adevaratului castigator - filmul "Moonlight" - la categoria "cel mai bun film al anului", potrivit News.ro, care citeaza People.



La foarte putin timp dupa aceea, pe internet au aparut meme-uri cu texte precum "Hillary Clinton, presedintele Statelor Unite" - referire la rezultatele alegerilor prezidentiale din 2016.



Altii au publicat meme-uri cu textul "Lemonade Beyonce" - referire la albumul anului de la gala Grammy 2017, castigat de cantareasa britanica Adele.



Altii au dat dovada de o si mai mare inventivitate si umor, implicand compania PricewaterhouseCoopers (PWC) in meme-urile lor. "A castigat «Moonlight», dar spune «La La Land» pentru audienta - PWC", a scris unul dintre internautii de pe Twitter.



Aproape toata lumea se astepta ca "La La Land", un musical regizat de Damien Chazelle, sa castige trofeul categoriei "cel mai bun film", intrucat era marele favorit, dupa ce egalase recordul de nominalizari - 14 - primite de un singur film intr-un an.


"Moonlight", care primise opt nominalizari, a castigat insa acest premiu.


Warren Beatty si-a cerut scuze in fata publicului, pe scena, in urma gafei din finalul galei Oscar, explicand cu voce tare faptul ca i-a fost transmis plicul aferent categoriei "cea mai buna actrita in rol principal", in locul plicului pentru "cel mai bun film", iar acea inlocuire l-a uluit.


Insa Emma Stone a respins explicatia lui Warren Beatty, spunand ca s-a aflat tot timpul in posesia biletului aferent categoriei "cea mai buna actrita in rol principal", pe care o castigase ea insasi, pentru rolul din "La La Land", cu doar cateva minute inainte de acel incident.


"Am tinut biletul cu textul «Cea mai buna actrita in rol principal" tot timpul cu mine. Nu sunt sigura ce s-a intamplat", a declarat Emma Stone in faa reporterilor din camera de presa. "Cred ca toata lumea se afla inca intr-o stare de confuzie. incantare, dar confuzie. De altfel, toata lumea e incantata pentru «Moonlight». Este un film incredibil", a adaugat actrita americana.



Lungmetrajul "Moonlight" a castigat trofeul suprem - cel mai bun film al anului - la cea de-a 89-a editie a galei premiilor Oscar, dupa o gafa uriasa a organizatorilor. Actorii Warren Beatty si Faye Dunaway au anuntat, eronat, ca "La La Land" a castigat trofeul.


In total, filmul "Moonlight" a castigat trei premii, impunandu-se la categoriile "cel mai bun film", "cel mai bun scenariu adaptat" si "cel mai bun actor in rol secundar".


Musicalul "La La Land" a triumfat in sase categorii - "cel mai bun regizor", "cea mai buna actrita in rol principal", "cea mai buna regie artistica", "cea mai buna imagine", "cea mai buna coloana sonora" si "cel mai bun cantec original".


Jimmy Kimmel, despre motivul aflat in spatele gafei de la gala Oscar: Warren Beatty a facut atat de mult sex, incat nu mai gandeste corect


Jimmy Kimmel, prezentatorul principal al galei de decernare a premiilor Oscar a declarat, in gluma, ca a descoperit motivul aflat in spatele gafei uriase din finalul ceremoniei.


El ”a dat vina” pe Warren Beatty, despre care a spus ca ”a facut atat de mult sex, incat nu mai gandeste corect”.


Mai exact, dupa gala, incercand sa explice acea gafa, Jimmy Kimmel a sugerat ca Warren Beatty se gandea la alte lucruri in momentul anuntarii premiului.



”Warren Beatty a facut atat de mult sex, incat nu mai gandeste corect”, a spus Kimmel in emisiunea de dupa Oscarurile 2017 difuzata de ABC. ”El este un tip care, probabil, nu a fost nevoit niciodata sa semneze ceva, are angajati niste oameni care fac acest lucru pentru el”.

Renuntand la glume, Jimmy Kimmel a luat apoi un ton serios si a spus ca in realitate nu stie ceea ce s-a intamplat.


”Nu cunosc intreaga poveste - exista niste lucruri pe care nu le-am aflat inca. Plicul pe care il tinea Warren Beatty in mana era pentru categoria «cea mai buna actrita». Asta stiu in mod cert. A fost incurcat, pentru ca acel carton din interiorul plicului, pe care mi l-a si aratat la un moment dat, scria «Emma Stone, La La Land». Am crezut ca va fi rusinat si simpatic si va profita de acel moment, dar, in realitate, era la fel de perplex ca toata lumea”, a mai spus Jimmy Kimmel.


Jimmi Kimmel a mai spus ca acel final dramatic al galei Oscar a depasit orice asteptari ale sale.


Stiti, cand faci un talk show in fiecare seara si te bazezi pe astfel de momente. Este exact ceea ce iti doresti”, a adaugat prezentatorul galei.


Galerie foto


Modifică setările cookies