marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini oficiale din The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Gandalf si Legolas se pregatesc de lupta

Cu doar cateva zile inainte de Comic-Con, producatorii au lansat primele imagini din The Hobbit; The Battle of the Five Armies. In acest weekend, Peter Jackson va fi prezent la Comic-Con, la panelul celor de la Warner Bros, acolo unde va prezenta ultimul film din trilogia The Hobbit, The Battle of the Five Armies.

Primele imagini oficiale din The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Gandalf si Legolas se pregatesc de lupta

In imaginile nou lansate apar Luke Evans in rolul Bard the Bowman, alaturi de Orlando Bloom (Legolas), purtand o discutie. In alta imagine, apare Gandalf (Ian McKellen), alaturi de Bard the Bowman, intr-o scena ce anunta o lupta impresionanta. Jackson a confirmat faptul ca va prezenta in premiera la Comic-Con, trailerul ultimului capitol, care se va lansa in luna decembrie a acestui an.  Cu siguranta, acesta va fi regele editiei din acest an a conventiei Comic-Con din San Diego, ce se desfasoara incepand cu 24 iulie.

 

"Oamenii uita ce se intampla la finalul cartii The Hobbit. Ei se gandesc la roman doar ca la unul pentru copii, insa nu e doar atat, iar restul povestii trebuie spusa intr-o maniera intensa." a spus scenarista si producatoarea Philippa Boyen pentru USA Today.

 

 

 

Titlul  The Hobbit: The Battle of the Five Armies se refera la batalie epica de la finalul romanului The Hobbit, in care dwarfii, elfii, oamenii si goblinii dar si vulturii giganti se lupta chiar la poaelele Muntelui Singuratic.

 

Primele doua filme The Hobbit au fost un succes in box-office, chiar daca o parte dintre cinefili s-au declarat nemultumiti de faptul ca Peter Jackson a ales sa imparta actiunea in 3 filme, desi materialul original al lui J.R.R. Tolkien era prea putin consistent pentru a face o trilogie. An Unexpected Journey a facut 1 miliard de dolari incasari, iar a doua parte, The Desolation of Smaug, a facut incasari de 953 de milioane de dolari.


The Hobbit: The Battle of the Five Armies se va lansa in cinemaotgrafele din SUA pe 17 decembrie 2014. Dupa ce Bilbo a ajuns impreuna cu dwarfii si Thorin la Erebor, vor putea acestia sa puna stapanire inapoi pe comoara si Erebor si sa-l infrunte pe dragonul Smaug?


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies