marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din X-Men: Apocalypse. Cum arata cel mai spectaculos personaj din noul film cu mutanti

Fanii seriei X-Men se pot delecta cu primele imagini din X-men:Apocalypse, urmatorul film din seria cu mutanti.

Primele imagini din X-Men: Apocalypse. Cum arata cel mai spectaculos personaj din noul film cu mutanti

Dupa ce saptamana trecuta, cei de la 20th Century Fox au lansat trailerul oficial la Comic-Con, acum, revista Entertainment Weekly a publicat in premiera primele imagini cu personajele din X-men:Apocalypse, urmand ca trailerul sa fie lansat oficial in curand.


Magneto, Quicksilver, Mystique, dar si noul erou, Apocalypse apar in ipostaze spectaculoase in noile imagini.

Oscar Isaac va juca rolul Apocalypse, eroul negativ ce da si numele viitorului capitol din seria cu mutanti. Starul american a avut o ascensiune interesanta in ultimii doi ani: anul trecut presa vuia despre faptul ca merita o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Inside Llewyn Davis", o poveste folk regizata de fratii Coen.

 

Oscar Isaac

 

Povestea lui Apocalypse este interesanta: adevaratul lui nume este En Sabah Nur, ce se traduce ca "primul ales", ceea indica faptul ca el este primul om care s-a nascut cu gene de mutant. Tinand cont de mostenirea lui antica, este considerat extrem de puternic, asemeni unui zeu si le insusi se considera Dumnezeu.

Pe langa Apocalypse, in urmatorul film, un alt personaj va aparea mai mult, spre bucuria fanilor. Este vorba de "Quicksilver", interpretat de Evan Peters.  Fanilor le-a placut foarte mult de el in "Days of Future Past", dar au fost nemultumiti de faptul ca apare prea putine. Peters a dezvaluit ca in urmatorul film va aparea mai mult. "De data asta, planuim ceva si mai grozav, cu elemente noi. Abia astept sa vad rezultatul final. Tinand cont de subiectul filmului - finalul lumii, Apocalipsa-, am vrut sa facem un film urias" a declarat acesta, conform Screenrant.

 

 

 


X-men:Apocalypse se va lansa in cinematografe pe 27 mai 2016.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies