marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din Victor Frankenstein: Daniel Radcliffe si James McAvoy creeaza unul dintre cei mai cunoscuti monstri din literatura universala

Au aparut primele imagini din filmul "Victor Frankenstein", cu Daniel Radcliffe si James McAvoy in rolurile principale.

Primele imagini din Victor Frankenstein: Daniel Radcliffe si James McAvoy creeaza unul dintre cei mai cunoscuti monstri din literatura universala

James McAvoy si Daniel Radcliffe devin protagonistii celebrei povesti inspaimantatoare create de Mary Shelley. Cei doi actori sunt transformati pentru stilul epocii in care se desfasoara actiunea si arata impresionant.

 

In filmul regizat de Paul McGuigan, James McAvoy joaca rolul celebrului doctor Frankenstein.Astfel, Daniel Radcliffe va interpreta rolul lui Igor, in Frankenstein, o adaptare moderna a celebrei productii. Pentru a intra cat mai bine in pielea personajului, actorul a suferit o transformare fizica, iar acum are parul lung.

 

 

Scenariul filmului va fi asigurat de tanarul Max Landis, cel care s-a aflat si in spatele productiilor The Chronicle, noutatea adusa fiind faptul ca pelicula va prezenta celebra poveste a doctorului Frankenstein vazuta prin ochii asistentului sau, Igor.

 

Noul look al lui Daniel Radcliffe a atras atentia mai ales din cauza declaratiilor facute de actor in timpul filmarilor, acesta explicand ca extensiile sunt din par natural. "Este par de la o persoana moarta sau de la cineva care si-a donat parul", a declarat acesta.

 

 

Victor Frankenstein se va lansa in cinematografele din SUA si Marea Britanie pe 2 octombrie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies