marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din Batman vs Superman: Dawn of Justice: cum arata Henry Cavill si Ben Affleck in cea mai spectaculoasa confruntare a super eroilor

Cei de la Entertaiment Weekly au lansat o serie de imagini noi din blockbusterul asteptat de milioane de fani, Batman v Superman: Dawn of Justice.

Primele imagini din Batman vs Superman: Dawn of Justice: cum arata Henry Cavill si Ben Affleck in cea mai spectaculoasa confruntare a super eroilor

In noile imagini apar pentru prima data confruntandu-se direct Batman (Ben Affleck) si Superman (Henry Cavill). Costumul, mai ales masca lui Batman, sunt schimbate fata de cum le stiau fanii si mult mai tehnologizate.

Dar, fanii au ocazia sa o vada si pe Gal Gadot, cea care va imbraca costumul super eroinei Wonder Woman. Inainte de a deveni super eroi, alter ego-urile lor, adica Diana Prince si Bruce Wayne, au o intalnire la o petrecere, unde flirteaza. "M-am bucurat ca scenaristii au creat o scena sexy, in stilul Thomas Crowne Affair sau filmelor Bond, despre doi oameni care se prefac a fi altceva decat sunt" a declarat Ben Affleck.

 

Henry Cavill apare si el in imagini. Superman revine printre pamanteni, dar ce este el: om, zeu sau extraterestru? "Imi place sa cred ca Man of Steel a prezentat mai mult perspectiva lui Clark Kent, in timp ce Batman v Superman este in mod cert perspectiva lui Superman" a spus actorul pentru Entertainment Weekly.

Batman vs Superman: Dawn of Justice va continua atmosfera sumbra si aerul intunecat pe care le-a creat Christopher Nolan in trilogia "The Dark Knight". Decorurile au fost alese fix pentru aceasta pespectiva. "Daca trebuia sa fie sumbru si sa ploua, fix asta se intampla pe platou, am vrut sa pastram un realism" a mai spus Ben Affleck.

Dar, surpriza vine din partea lui Jesse Eisenberg, care il joaca pe Lex Luthor. Actorul apare in prima imagine cu par lung, iar fanii se asteapta sa ofere o interpretare si mai excentrica decat cea din "The Social Network", unde l-a jucat pe Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

 

Zack Snyder a declarat ca lucreaza deja de cinci ani la crearea universului DC Comics in cinematografie: "Cand iese filmul, se fac cinci ani de cand lucrez la aceste proiecte. Si daca totul iese conform planului, mai sunt inca cinci pana cand termin si munca la Jusitce League. Deci voi avea o experienta de 10 ani cu super eroi" a declarat regizorul.

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies