marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini de pe platoul de filmare de la noul RoboCop. Cum arata Joel Kinnaman in costumul celebrului erou

La doar o zi de la inceputul filmarilor din Toronto la remake-ul pentru RoboCop, pe internet au aparut deja primele fotografii cu Joel Kinnaman imbracat in costumul celebrului erou.

Primele imagini de pe platoul de filmare de la noul RoboCop. Cum arata Joel Kinnaman in costumul celebrului erou

 

Imbracat in armura neagra, actorul care s-a facut remarcat in serialul The Killing (2011-2012), dar si in filmele Safe House (2012) si The Girl with the Dragon Tattoo (2011) arata ca un veritabil RoboCop, semn ca lucrurile au inceput cu dreptul inca din primele zile de filmare. Costumul a fost adaptat pentru secolul 21, astfel ca armura si casca purtate de Joel au un design futurist si sunt in pas cu noua tehnologie. Primele imagini au creat insa si  controverse greu de stapanit pe internet, iar reactiile fanilor sunt mixte din cauza asemanarilor noului RoboCop cu super eroi ca Iron Man si Batman.

 

Acesta nu va fi singurul costum pe care Joel Kinnaman il va purta pe durata filmarilor, acesta urmand sa aiba cel putin trei versiuni diferite care il vor ajuta sa intre cat mai bine in pielea lui RoboCop si sa duca la bun sfarsit misiunea pe care o are.

 

 

La 25 de ani de cand a fost lansat primul film al francizei RoboCop, celebrul "Part man. Part machine. All cop", este reinventat de studiourile MGM. Noul RoboCop va fi lansat pe 9 august 2013. Pelicula are un buget de 100 de milioane de dolari potrivit imdb.com, iar scenariul este realizat de Nick Schenk (Gran Torino) si Joshua Zetumer, in timp ce brazilianul José Padilha va semna regia.

 

Samuel L. Jackson va juca rolul unui mogul media in remake-ul creat la 25 de ani de cand a fost lansat primul film al francizei RoboCop. Jackson il va interpreta pe Pat Novak, un mogul carismatic si o forta puternica in lumea lui RoboCop. Remake-ul clasicului science fiction din 1987 mai are un nume important: Gary Oldman, care il va juca pe pe omul de stiinta ce l-a creat pe RoboCop, in timp ce Michael Keaton va juca rolul sefului machiavelic al Omnicorp.

 

 

Povestea va fi plasata in Detroit intr-un viitor apropiat cand un politist ucis la datorie este transformat in cyborg super-uman si trimis pe strazi pentru a pune capat crimelor care au atins cote alarmante. Acesta devine insa torturat de trecutul sau si porneste sa se razbune pe cei care l-au ucis.
 

sursa foto: comingsoon.net


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies