marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Shannen Doherty, la o saptamana de la terminarea tratamentului. Actrita arata mult mai bine. FOTO

Actrita Shannen Doherty, in varsta de 45 de ani, a terminat sedintele de chimioterapie in urma cu o saptamana si arata foarte bine. Vedeta, diagnosticata cu cancer, pare sa se simta foarte bine dupa tratament.

Primele imagini cu Shannen Doherty, la o saptamana de la terminarea tratamentului. Actrita arata mult mai bine. FOTO

Actrita a fost fotografiata in Malibu, California, in timp ce iesise la cumparaturi. Shannen arata foarte bine, zambea, parea ca a luat si ceva kilograme, iar parul a inceput sa ii creasca.

De un an si jumatate, Doherty se lupta cu un cancer la san. Iar boala s-a raspandit in organism si ii afecteaza nodulii limfatici, chiar daca actrita s-a supus unei operatii de mastectomie.

Shannen Doherty, cunoscuta publicului din serialele Beverly Hills 90210 sau Farmece, a anuntat in martie ca sufera de cancer la san si ca se afla la chimioterapie.

Vedeta in varsta de 44 de ani a fost nevoita sa recunoasca public ca este bolnava dupa ce tabloidul TMZ a publicat mai multe documente potrivit carorta actrita isi dadea in judecata fosta firma de management, dupa ce nu i-ar fi reinnoit la timp asigurarea de sanatate.



Modifică setările cookies