marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Sacha Baron Cohen si Helena Bonham Carter in Mizerabilii, filmul pentru care s-au creat peste 2000 de costume 

The Huffington Post a publicat primele imagini cu Sacha Baron Cohen ( Borat, Dictatorul, Bruno) si Helena Bonham Carter in rolul maleficilor soti Thenardier in ceea ce se anunta a fi filmul iernii. Cei doi actori promit sa aduca pe marile ecrane un cuplu care te va tine pe marginea scaunului in timpul vizionarii. Transformarile celor doi sunt spectaculoase ca si in cazul restului distributiei.

Primele imagini cu Sacha Baron Cohen si Helena Bonham Carter in Mizerabilii, filmul pentru care s-au creat peste 2000 de costume


Mizerabilii
e probabil filmul cu cele mai mari sanse sa obtina multiple nominalizari la Oscar in 2013. Regizorul Tom Hooper vine dupa succesul din 2011 cu Discursul Regelui si promite un musical de exceptie unde toate piesele au fost interpretate live in timpul filmarilor si nu inregistrate in studiou,  o premiera in lumea acestui gen de filme.


Celebrul roman al lui Victor Hugo, ”Les Miserables” n-a mai fost ecranizat de ceva vreme, iar sufletele romantice ofteaza dupa frumoasa si trista poveste cu Jean Valjean si Cosette. Ca sa nu mai vorbim de distributia redutabila.

Jean Valjean, ocnasul inchis pentru ca a furat o paine este interpretat de Hugh Jackman. Russell Crowe, intr-unul din rarele sale roluri negative, ii da viata nemilosului inspector Javert. Rolul Cosettei a fost incredintat Amandei Seyfried, iar cel al mamei sale, nefericita Fantine este al lui Anne Hathaway. Mai putin cunoscut romanilor, Eddie Redmayne va fi Marius, iubitul Cosettei.


Dar marea surpriza este data de personajele negative -  cei doi ticalosi care o exploateaza pe micuta Cosette, sotii Thenardier sunt interpretati de Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen, nimeni altul decat arhicunoscutul interpret al excentricului Borat.


Despre Sacha Baron Cohen stim ca este un foarte bun actor, dar nu trebuie sa uitam ca avem de-a face, totusi, cu un musical, iar regizorul a impus ca toate cantecele sa fie prestate in direct, pe platoul de filmare, fara ajutorul butoanelor din studiourile de inregistrari. Vocile lui Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Sacha Baron Cohen si Helena Bonham Carter ne sunt oarecum cunoscute. Cat de bine va canta Borat in "Mizerabilii", vom vedea pe 25 ianuarie 2013, cand se lanseaza filmul in Romania.
 

Filmul va impresiona si prin designul de costume. Echipa de productie a creat nu mai putin de 2200 de costume cu specialisti din Anglia, Franta, Italia si Spania pentru a reda in detaliu atmosfera secolului XIX. "Am realizat aceste costume, iar apoi a trebuit sa le distrugem pentru a le face sa arate uzate, vechi de 10 ani" a declarat creatorul de costume Paco Delgado.

 

 Actorul care i-a suparat pe romani: Sacha Baron Cohen face inca o comedie iesita din tipare




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies