marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Michael Fassbender pe platourile de la The Counselor alaturi de Brad Pitt

Michael Fassbender este unul dintre cei mai ocupati actori la ora actuala peste Ocean. Vedeta cu origini irlandeze si-a facut prima aparitie pe platourile de la drama The Counselor alaturi de Brad Pitt.

Primele imagini cu Michael Fassbender pe platourile de la The Counselor alaturi de Brad Pitt

Regizat de Ridley Scott,  in “The Counselor”, Michael Fassbender intra in pielea unui avocat respectat, care considera ca este suficient de inteligent si viclean pentru a exploata lacunele sistemului si a se implica in afaceri cu droguri fara sa suporte consecintele deciziilor sale dubioase, trezindu-se absorbit de lumea interlopa si chinuindu-se sa scape basma curata si sa supravietuiasca.
 


Filmul are parte de o distributie de lux cu Brad Pitt, Penelope Cruz, Javier Bardem si Cameron Diaz. The Counselor este unul dintre filmele vedete ale lui 2013.

Michael Fassbender alaturi de Brad Pitt discuta cu Ridley Scott la filmarile din Londra pentru The Counselor/Avocatul

La 35 de ani, Michael Fassbender a avut un an 2011 infernal, dar incununat de reusite profesionale si de cateva premii prestigioase. Actorul britanic a lansat “Jane Eyre”, “X-Men: First Class”, “A Dangerous Method”, “Shame” si “Haywire”, filme pentru care a fost extrem de apreciat. In acest an actorul a fost laudat fara incetare de fani si critici pentru rolul androidului David cu manierisme imprumutate de la Peter O’Toole din filmul science fiction Prometheus.


In a doua jumatate a acestui an actorul a intrat in faza de productie cu doua filme in care face echipa cu Brad Pitt si care promit sa atraga foarte multa atentie.

Primul este thrillerul cu traficanti de droguri The Counselor care reprezinta a doua sa colaborare cu Ridley Scott, iar al doilea este "Twelve Years a Slave", o drama istorica despre un barbat vandut ca slav in New York-ul anilor 1850. Filmarile vor demara spre toamna sub comanda regizorului Steve McQueen iar Fassbender va lucra alaturi de Brad Pitt si Benedict Cumberbatch.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies