marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Matthew McConaughey in Sea of Trees: cum arata actorul premiat cu Oscar intr-un nou rol magnific

Matthew McConaughey continua sa isi surprinda fanii cu roluri impresionante. Tocmai a aparut prima imagine cu el din filmul "Sea of Trees", in regia lui Gus van Sant.

Primele imagini cu Matthew McConaughey in Sea of Trees: cum arata actorul premiat cu Oscar intr-un nou rol magnific

In Sea of Trees, Matthew McConaughey joaca rolul unui american cu tendinte suicidale, care incearca sa isi puna capat zilelor. Insa, chiar in padurea densa si indepartatea unde alege sa faca acest gen, intalneste un barbat japonez ratacit (Ken Watanabe) cu care se imprieteneste. Naomi Watts va juca rolul sotiei lui Matthew McConaughey.

 

Presa americana  a facut o paralela intre acest rol si cel din True Detective, incarcat de simboluri si filosofie. "Sunt doua proiecte diferite total, dar personajele sunt la fel de poetice. In acest film, avem povestea unei supravietuiri, a unui om care cauta izbavirea" a spus McConaughey conform IndieWire.

 

 

Filmarile au loc in Massachusetts si se anunta un film care va ridica intrebari, o calatorie existentialista prin viata. "Multi vor iesi mirati de la film, se vor intreba ce au vazut, care este intelesul si vor fi mirati. A fost real sau doar un vis? Aceasta va fi intrebarea care va defini filmul" au spus criticii care au reusit sa mearga pe platouri.

 

"Sea of Trees" nu are inca data de lansare stabilita si nici producatori, insa presa straina speculeaza ca ar putea fi unul dintre filmele pe lista la Cannes, anul viitor. Intre timp, pe Matthew McConaughey il puteti vedea in luna noiembrie la cinema, in Interstellar, noul film science-fiction regizat de Christopher Nolan, considerat a fi cel mai asteptat film al toamnei.


Galerie foto


Modifică setările cookies