marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Mark Wahlberg in The Gambler, filmul pentru care a renuntat la muschii sai impresionanti si a slabit aproape 27 de kg: cum arata in cel mai greu rol din cariera

Au aparut primele imagini din The Gambler, film pentru care actorul Mark Wahlberg a renuntat la muschii sa impresionanti si a slabit 27 de kilograme.

Primele imagini cu Mark Wahlberg in The Gambler, filmul pentru care a renuntat la muschii sai impresionanti si a slabit aproape 27 de kg: cum arata in cel mai greu rol din cariera

Primul lucru pe care il observi cand vezi imaginile din The Gambler este transformarea fizica impresionanta prin care a trecut Mark Wahlberg. Daca pentru alte filme, actorul tragea de fiare si isi marea masa musculara, de data asta este invers. Wahlberg a intrat in randul actorilor care au facut sacrificii uriase si au slabit dramatic pentru un rol.


Si totusi, actorul de 43 de ani considera ca nu este important acest aspect si nici n-a fost cel mai greu lucru pe care l-a facut pentru film. Wahlberg, care a primit o nominalizare la Oscar pentru The Departed, spune ca cel mai greu lucru a fost sa para credibil in rolul unui profesor stralucit, dar obsedat de jocurile de noroc.


 

Este stiut faptul ca Wahlberg a avut o adolescenta zbuciumata, a renuntat la scoala si a avut probleme cu legea. "Uitati de slabit, nu asta a fost cel mai greu. Cea mai mare provocare si care mi-a adus satisfactii, a fost sa intru in personaj suficient de mult incat sa fiu credibil in rolul unui profesor. Asta insemna sa inteleg cuvintele, gandirea si sa pot transmite mai departe aceste lucruri" a declarat acesta pentru USA Today.

Cu luni bune inainte de inceperea filmarilor, Mark Wahlberg a lucrat pe script, l-a citit de zeci de ori, s-a documentat despre toate trimiterile literare si a participat la cateva cursuri universitare, care sursa de inspiratie.  Acum, el e pregatit sa arate lumii cine este Jim Bennett, eroul filmului.

 


The Gambler, in regia lui Rupert Wyatt, este un remake al unui film din 1974, cu James Caan in rol principal. Filmul urmareste viata unui profesor talentat, dar care cade in patima jocurilor de noroc si isi  pune in cap o retea de mafioti periculoasa. Alaturi de Mark Wahlberg mai joaca si Brie Larson sau Jessica Lange. Filmul urmeaza sa aiba o lansare in cinematografele din SUA pe 19 decembrie.

 

 

Wahlberg este foarte incantat de primele reactii, din vizionarile restranse. "Nu credeam ca il voi vedea pe Mark Wahlberg in rol de profesor, dar este credibil si te baga in povestea filmului" este unul dintre comentariile celor care au reusit sa vada filmul, conform USA Today. "Genul asta de reactii imi ating un punct sensibil pentru ca exact de asta am acceptat acest rol: ma scoate din zona de confort si imi ofera ceva diferit".

De ce a slabit atat de mult Mark Wahlberg? Personajul sau nu acorda foarte multa atentie aspectului sau fizic si nici nu mananca prea mult.  Insa, acesta duce o viata dubla si in scurt timp pierde tot: risipeste averea familiei si imprumuta bani de la camatari.

 

Mark Wahlberg in 2013

 

"El este un om care le are pe toate: sanatate, educatie, bani si frumusete. Dar incepe acest joc, de a renunta la toate posesiile materiale, o calatorie personala pentru a o lua de la zero. " a spus regizorul filmului.Wahlberg a fost nevoit sa astepte incheierea filmarilor la Transformers: Age of Extinction pentru a incepe procesul de slabire, folosind o dieta drastica, sub supravegherea medicilor. "Sa slabesti 40 de kg nu este nici usor, nici distractiv. Nu m-am simtit niciodata bine cand nu mancam. Mie imi place sa mananc sase sau sapte mese pe zi. Dar a trebuit sa renunt si sa fac un efort" a mai spus Wahlberg. Regizorul Michael Bay a crezut ca slabirea lui brusca si dramatica este un semn al unei boli fatale, asa cum a spus Wahlberg. "Un rol ca asta il astepti o viata, asa ca am dat tot ce aveam mai bun. Apar in fiecare scena, am lucrat 12 ore pe zi, si, in ciuda faptului ca slabisem mult, eram mai energic ca niciodata. Adrenalina era ridicata".

 


Galerie foto


Modifică setările cookies