marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Marion Cotillard si Brad Pitt in filmul "Allied": povestea de dragoste dintre doi spioni, in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial

Robert Zemeckis se intoarce pe marile ecrane cu o poveste despre doi spioni din Al Doilea Razboi Mondial. Starurile filmului vor fi nimeni altii decat Marion Cotillard si Brad Pitt.

Primele imagini cu Marion Cotillard si Brad Pitt in filmul Allied : povestea de dragoste dintre doi spioni, in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial

"Allied" este un thriller romantic, in care Marion Cotillard o joaca pe Marianne Beausejour, frantuzoiaca ce lupta alaturi de Rezistenta, iar Brad Pitt il joaca pe Max Vatan, un spion britanic ce o intalneste pe Marianne in Casablanca, intr-o misiune. Cei doi se reintalnesc mai tarziu, in Londra, si se indragostesc, insa ororile razboiului ameninta sa le distruga iubirea.

 

 

 

 

 

Povestea filmului ramane invaluita in mister, insa distributia de Oscar si regia semnata de unul dintre cei mai cunoscuti regizori de la Hollywood - Robert Zemeckis, au captat deja atentia cinefililor.

Revista People a publicat deja o prima imagine cu cei doi, iar producatorul filmului, Graham King, a spus ca "Brad Pitt si Marion Cotillard au avut o chimie extraordinara imediat dupa ce si-au intrat in roluri. Sunt doi actori care se respecta reciproc".

 

"Allied" se lanseaza in cinematografele din SUA incepand cu 23 noiembrie.

 

Sursa foto: People

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies