marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Johnny Depp in Transcendence: cum arata actorul intr-un film ca un joc al mintii

Transcendence se anunta a fi un film impresionant. Regia ii apartine lui Wally Pfister, mana dreapta a lui Christopher Nolan si regizorul de imagine cu care a facut multe dintre filmele sale de succes. Fanii au ocazia acum sa vada si primele imagini din film, in care apar Johnny Depp sau Morgan Freeman.

Primele imagini cu Johnny Depp in Transcendence: cum arata actorul intr-un film ca un joc al mintii

 

"Transcendence", ca mai toate filmele lui Christopher Nolan - este producator executiv- este tinut in secret si nu se cunosc multe detalii despre subiect. Insa, distributia este din nou una impresionanta: Johnny Depp, Morgan Freeman, Kate Mara, Rebeca Hall.

 

 

"Cred ca nu l-ati mai vazut demult asa pe Johnny Depp, cu o frizura normala, ochelari si un look ca un om normal"a glumit regizorul intr-un interviu acordat celor de la Entertainment Weekly.

 

 


"Sunt foarte incantat sa lucrez alaturi de Johnny Depp" a declarat Pfister. Transcendence este un film science fiction care va semna debutul acestuia ca regizor. Pelicula va fi realizata de Alcon Entertainment si produsa de Christopher Nolan. Christopher Nolan este un regizor, scenarist si producator de film americano-britanic care a devenit faimos dupa ce a regizat thrillerul psihologic "Memento", cu Guy Pearce in rolul principal. Ulterior, Nolan a confirmat statutul sau de regizor talentat prin revitalizarea francizei "Batman", realizand "Batman - Inceputuri" (2005) si "Cavalerul negru", cel mai mare succes de box office pe plan mondial in 2008. "Inceputul/ Inception", un film cu mare succes de casa si bine primit de criticii de specialitate in 2010.

 

 


"Nu pot sa spun multe despre acest film. Transcendence este un SF plasat in zilele noastre si are un spate un concept maret.  Bugetul este unul mare, insa nu la fel ca cel pentru Batman" a mai declarat Wally Pfiste, citat de Huffington Post.


Dan Mintz, fondatorul DMG Entertainment, a dezvaluit ca ideea centrala a filmului este imortalitatea, dar ca exista si o poveste de dragoste puternica. "Fara sa spun prea multe, Transcendence este despre acel moment in care se ciocnesc constiinta umana si dezvoltarea rapida a tehnologiei. Va fi o poveste care se axeaza mai mult pe stiinta reala decat pe stiinta fictionala. Este un subiect care s-ar putea intampla in realitatea noastra cat de curand si asta il transforma intr-un film in care fiecare dintre noi se va identifica. Veti vedea o povestea despre dorinta omului de a insufla viata obiectelor".
 


Galerie foto


Modifică setările cookies