marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Dwayne Johnson de pe platourile noului film "Jumanji". Alaturi de ce roscata sexy va juca actorul

Dwayne "The Rock" Johnson a inceput filmarile pentru noul film "Jumanji", o continuare a peliculei care l-a avut in rolul principal pe regretatul Robin Williams. El le-a aratat fanilor poze de pe platouri si le-a dezvaluit cine sunt noii colegi.
Primele imagini cu Dwayne Johnson de pe platourile noului film Jumanji . Alaturi de ce roscata sexy va juca actorul

Alaturi de Kevin Hart si Jack Black, Dwayne Johnson va reintra in lumea spectaculoasa "Jumanji". Nu despre ei vuieste insa tot internetul, ci despre prezenta feminina din filmul de aventura.

"The Rock" va juca si cu frumoasa Karen Gillan, pe care iubitorii de seriale si filme o stiu din "Doctor Who" si "Guardians of the Galaxy". Roscata de 28 de ani a pozat deja alaturi de colegii ei si, imbracata intr-o tinuta sexy, a primit comentarii apreciative din partea fanilor filmului de aventuri.

Filmul original "Jumanji" a fost regizat de Joe Johnston si a spus povestea a doi copii care descopera un joc magic. Ei reusesc sa elibereze un barbat pe nume Alan Parrish - interpretat de Robin Williams - care a ramas captiv in interiorul jocului timp de cateva decenii.

In timp ce il elibereaza, micutii elibereaza fara sa vrea si multe animale din jungla, care ajung in realitatea lor citadina, cu fiecare mutare pe care o fac. In cele din urma, isi dau seama pericolele pot fi stopate doar prin finalizarea jocului, asa ca se mobilizeaza pentru a supravietui tuturor probelor.

VEZI AICI IMAGINEA



Modifică setările cookies