marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu actorul roman Sebastian Stan din Captain America 2: cum arata The Winter Soldier

Captain America 2 se anunta a fi si mai intens decat prima parte. Desi nu are aceeasi baza de fani ca Iron Man sau Thor, cei care il iubesc pe Captain America sunt fani inraiti. Noile imagine de pe platourile de filmare il infatiseaza pe romanul Sebastian Stan in rolul negativ, The Winter Soldier.

Primele imagini cu actorul roman Sebastian Stan din Captain America 2: cum arata The Winter Soldier

 

Actorul de 29 de ani a jucat rolul lui Bucky Barnes, cel mai bun prieten al lui Steve Rogers (Chris Evans) in primul film. Acum insa, dupa ce a fost ucis in razboi, este readus la viata de rusi, care i-au spalat creierul si l-au transformat intr-un asasin.  Captain America si Winter Soldier sunt acum dusmani si se vor lupta in lumea moderna.

 

In noile imagini, Sebastian Stan apare cu o armura completa si un brat bionic, cu o masca ce ii acopera intreaga fata.

Captain America: The Winter Soldier se va axa pe dificultatea Capitanului America de a se integra in noua cultura. El va fi ajutat de agentul Romanoff pentru a salva inca o data planeta de la distrugere. Alti actori care apar sunt Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders si legendarul Robert Redford, care va interpreta rolul unui agent S.H.I.E.L.D.

 

 

 

Scenariul este scris de  Christopher Markus si Stephen McFeely, care au declarat in 2011 ca vor include si flashback-uri din Al Doilea Razboi Mondial, dar ca majoritatea actiunii va avea loc in America zilelor noastre.Filmul este regizat de Anthony si Joe Russo, iar filmarile au loc momentan in Los Angeles. Premiera a fost stabilita pentru 4 aprilie 2014, dar poate suferi schimbari in functie de cat de repede se incheie etapa de productie.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies