marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima poza cu frumoasa Anne Hathaway in rolul lui Catwoman. Arata mai bine ca Halle Berry?

Una dintre cele mai asteptate imagini de catre fanii filmelor cu super eroi a aterizat in sfarsit. Prima poza cu frumoasa Anne Hathaway in rolul lui Catwoman/Selina Kyle in filmul The Dark Knight Rises nu i-a dezamagit pe fani.

Prima poza cu frumoasa Anne Hathaway in rolul lui Catwoman. Arata mai bine ca Halle Berry?

Anne Hathaway a pus "labuta" pe unul dintre cele mai ravnite roluri de super eroine - Catwoman in ultima parte a trilogiei Batman a lui Christopher Nolan. 


Unul dintre cele mai asteptate super productii din 2012, The Dark Knight Rises se filmeaza in aceasta perioada in Pittsburgh, Pennsylvania. Filmul in care mai apar Christian Bale, Joseph-Gordon Levitt, Morgan Freeman, Gary Oldman, Michael Caine si Tom Hardy  are un buget de peste 200 de milioane de dolari si va fi lansat in cinema pe 20 iulie 2012.



"Am crezut ca pentru rolul unei super eroine tot ce trebuia sa fac este sa fiu slaba, insa nu e chiar asa. Trebuie sa inspiri si o imagine puternica, iar pentru asta ai nevoie de un corp potrivit" a declarat actrita acum cateva saptamani pentru numarul din august al revistei Harper's Bazaar.


Actrita isi petrece ore bune in sala de forta pentru a intra in forma si spera sa  ofere un rol mai bun decat Halle Berry cea care a jucat-o ultima data pe Catwoman, scrie dailymail.co.uk




 Imagini cu Christian Bale( Batman ) si Tom Hardy (rivalul sau Bane)  pe platourile de filmare

 

La fel de senzational a aratat la filmari si Marion Cotillard  care joaca rolul lui Miranda Tate o aliata a lui Bruce Wayne si care face parte din conducerea companiei sale.

Christian Bale si Tom Hardy , scene de batai spectaculoase pentru The Dark Knight Rises. Vezi aici imagini


 
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies