marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima lovitura pentru Kristen Stewart: din ce film se retrage actrita dupa scandalul de infidelitate

Kristen Stewart nu mai poate suporta rusinea, dar si modul in care presa internationala si fanii au reactionat la adresa sa dupa scandalul in care a fost implicata.

Prima lovitura pentru Kristen Stewart: din ce film se retrage actrita dupa scandalul de infidelitate

GALERIE FOTO:  60 de imagini din viata lui Kristen Stewart!

Stewart a dezvaluit ca ia in calcul sa renunte la a participa la premiera filmului ei On the Road de teama ca filmul sa nu aiba de suferit. Aceasta nu este singura lovitura primita de vedeta.


Actrita de 22 de ani a fost distribuita la inceputul acestui an in rolul din Cali, regizat de Nick Cassavetes, unde vedeta trebuia sa fie si co producatoare.


Portivit site-ului digitalspy.co.uk , Kristen a decis sa se retraga ca actrita din proiect, desi nu se stie daca va ramane sau nu implicata ca producator. Scandalul vine la doua saptamani dupa ce presa a dezvaluit aventura ei cu regizorul Rupert Sanders alaturi de care a lucrat la Snow White and the Huntsman, scandal care a pus capat relatiei ei cu Robert Pattinson.


Actrita Amber Heard a fost abordata de producatori pentru un rol in filmul Cali, insa nu se stie daca o va inlocui pe Kristen Stewart.  Producatorii de la New School Media si Voltage Pictures au anuntat ca vor face declaratii oficiale in cateva zile. Filmarile ar trebui sa inceapa la finalul acestei veri. Actorul si fotomodelul britanic Alex Pettyfer cunoscut pentru rolurile din Magic Mike, In Time, I Am Number Four si Beastly face si el parte din distributie.



Cali va spune povestea unui cuplu noncomformist format din Mya si Chris(Alex Pettyfer). Pentru a face rost de bani, Mya se implica intr-un film snuff in care i se insceneaza moartea. Atunci cand sora sa mai mica ajunge in pericol, Mya se vede nevoita sa „invie" si sa se confrunte cu o lume violenta si plina de pericole.Filmul este scris de Michael Diliberti care a semnat si scenariul de la "30 Minutes or Less" si va avea elemente de comedie.


Regizorul Bill Condon, creatorul ultimelor doua filme din seria Twilight a sarit in apararea actritei dupa ce imaginea ei a avut de suferit si a cerut fanilor respect pentru Robert Pattinson si Kristen Stewart.


"Sunt doi actori care joaca roluri, poate fanii ar trebui sa tina cont de asta.  Inainte de toate, cei doi le-au aratat un mare respect fanilor care au facut din aceasta serie un succes urias. E vremea ca si fanii sa le arate acelasi respect" a povestit regizorul.


Povestea de iubire dintre muritoarea Bella si vampirul Edward se apropie de final, spre disperarea milioanelor de fani fanatici din intreaga lume. Al cincilea film, Saga Amurg: Zori de zi - Partea II o va aduce in prim plan pe Bella (Kristen Stewart) in postura de vampir, iar povestea se va centra si in jururul copilului cuplului, Renesmee, care este jumatate om-jumatate vampir.
 

 



 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies