marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine oficiala cu noul Batmobile: cum arata "bestia" super tehnologizata din Batman versus Superman: Dawn of Justice

Zack Snyder a lansat prima imagine oficiala cu noul Batmobil, iar bolidul este o adevarata "bestie". Super tehnologizat si modificat, automobilul arata impresionant, iar fanii s-au declarat incantati.

Prima imagine oficiala cu noul Batmobile: cum arata bestia super tehnologizata din Batman versus Superman: Dawn of Justice


In Batman versus Superman: Dawn of Justice, Batman va avea la indemana unul dintre cele mai tari Batmobiluri realizate vreodata.  Dupa o serie de imagini teaser, regizorul Zack Snyder a lansat imaginea oficiala cu bolidul in intregime. Acesta este o un hibrid intre automobil, tanc si arma, avand o mitraliera atasata botului masinii.
 

 

 

Filmul se va lansa in SUA pe 25 martie  2016, iar producatorii au inceput deja munca, in Detroit. Filmarile vor continua in Africa si Pacificul de Sud. Titlul are legatura cu urmatoarea mare productie, Justice League, de care se va ocupa tot regizorul Zack Snyder, care a regizat Man of Steel si acum Batman versus Superman: Dawn of Justice.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies