marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu starurile filmului Beauty and The Beast al celor de la Disney: ce mare actor a confirmat ca se alatura distributiei

Filmul live action Beauty and The Beast se anunta un succes urias, ca Cinderella tinand cont de amploarea proiectului si de oamenii talentati implicati. Insa, fanii au primit ieri o veste si mai buna.

Prima imagine cu starurile filmului Beauty and The Beast al celor de la Disney: ce mare actor a confirmat ca se alatura distributiei

Dupa Emma Watson, Luke Evans sau Dan Stevens, un alt actor celebru si indragit de public a confirmat ca face parte din echipa Disney: Ian McKellen va juca rolul lui Cogsworth, simpaticul ceas din "Frumoasa si Bestia".
 

Dupa ce a fost vrajitor sau mutant in doua dintre cele mai celebre francize cinematografice, a venit si randul unui personja iubit de milioane de copii din lumea intreaga - Cogsworth. Anuntul a fost facut de Variety, iar actorul a confirmat printr-un mesaj pe Twittter. In filmul original, Cogsworth era majordomul lui Beast, care a fost transformat in ceas, dupa ce un blestem a pus stapanire pe castel.

 

 

 

Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad si Emma Thompson au fost confirmati deja, iar regia ii apartine lui Bill Condon. Azi fanii au reusit sa vada si prima poza cu starurile filmului. Josh Gad a fost cel care a urcat imagine pe contul de Instagram, in care apar si Emma Watson, Luke Evans.

 

Productia va incepe mai tarziu, in acest an, iar data de lansare stabilita este 17 mai 2017.

 

 

 

 

Can't wait for you to be our guest.

A photo posted by Josh Gad (@joshgad) on


Galerie foto


Modifică setările cookies