marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Paul Walker din Fast and Furious 7: scena emotionanta in care apare alaturi de Vin Diesel

Vin Diesel si-a luat fanii prin surprindere si a postat o imagine cu el si Paul Walker din Fast and Furious 7. Fanii au fost emotionanti de poza, mai ales ca cei doi apar imbracati la costum, intr-o atmosfera melanacolica.

Prima imagine cu Paul Walker din Fast and Furious 7: scena emotionanta in care apare alaturi de Vin Diesel

"Abia astept sa vad filmul", "Pacat ca a murit, erati echipa perfecta", "Paul Walker, esti o legenda. Iti simtim lipsa" au fost doar cateva dintre comentariile lasate de fani pe pagina de socializare a actorului Vin Diesel. Aceasta este prima imagine in care apar cei doi, desi in luna august Vin Diesel a mai postat o imagine, cu el si toti eroii din Fast and Furious, intr-o scena in care apar la o inmormantare.

 

 


Mai devreme, Vin Diesel a postat un mesaj in care spunea ca a avut o intalnire cu cei de la Universal si a vazut primul trailer pentru Fast and Furious 7: "Am ramas fara cuvinte, este incredibil. Trebuie sa spun ca a fost o calatorie emotionanta. Ne-am intrecut pe noi insine ca sa il facem mandru pe Pablo, dar mi-as fi dorit enorm sa fie aici sa vada cat de departe am ajuns" a fost mesajul lui Vin Diesel. Asta inseamna ca in curand se va lansa si primul trailer oficial.

 

 

Fast and Furious 7 se lanseaza in cinema din 3 aprilie 2015.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies