marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Michael Fassbender in Assassin's Creed: ce personaj nou va fi eroul povestii in adaptarea cinematografica asteptata de milioane de fani

Fanii unuia dintre cele mai indragite jocuri video au ocaiza, dupa multe luni de asteptare, sa vada prima imagine din adaptarea cinematografica, cu Michael Fassbender in rol principal.

Prima imagine cu Michael Fassbender in Assassin s Creed: ce personaj nou va fi eroul povestii in adaptarea cinematografica asteptata de milioane de fani

Michael Fassbender va fi Callum Lynch in Assassin's Creed, iar cei de la Yahoo au lansat prima imagine. Acesta este un personaj nou, creat special pentru film, chiar daca fanii si-ar fi dorit sa vada unul dintre eroii seriei de jocuri video, cel mai popular fiind Ezio.

 

Filmul se va inspira din universul jocurilor, insa va aduce pe marile ecrane o poveste noua, cu personaje noi, in care vor fi regasite elemente din jocuri.

 

 

 

Astfel, Callum Lynch descopera ca este urmas al societatii secrete de Asasini, prin intermediul unor amintiri deblocate care ii permit sa retraiasca aventurile stramosului sau, Aguilar, din secolul XV, in Spania. Dupa ce dobandeste suficiente cunostinte si abilitati, acesta incepe o lupta cu Cavalerii Templieri, in epoca prezenta.

 

Din distributie fac parte Michael Fassbender, Marion Cotillard, Ariane Labed, iar filmarile vor incepe in aceasta perioada si au loc in Malta, Spania si Londra.

 

Data de lansare esre 21 decembrie 2016.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies