marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Liam Neeson in "Silence", film regizat de Martin Scorsese: actorul a trecut printr-o transformare spectaculoasa

A fost lansata prima imagine cu Liam Neeson in urmatorul proiect cinematografic al regizorului Martin Scorsese, "Silence".

Prima imagine cu Liam Neeson in Silence , film regizat de Martin Scorsese: actorul a trecut printr-o transformare spectaculoasa

Martin Scorsese si Liam Neeson pregatesc un film impresionant, iar primele imagini au fost lansate.  Pentru regizorul american, acesta este un proiect de suflet, pe care si l-a dorit de multi ani. In primele imagini lansate, cei doi actori, Liam Neeson si Andrew Garfield au trecut prin transformari remarcabile pentru acest film.

 

 

O adaptare a romanului lui Shusako Endo, "Silence" prezinta povestea unor calugari portughezi iezuiti din secolul al XVII-lea, care sunt persecutati, aflati in misiune de evanghelizare in zonele izolate ale Japoniei. Rolurile principale sunt jucate de Liam Neeson, Andrew Garfield si Adam Driver.
 

Actorul Liam Neeson a dezvaluit intr-un interviu acordat in urma cu cateva luni in presa straina ca munca alaturi de Scorsese poate fi intimidanta. "Te poate intimida, cand lucrezi cu el trebuie sa fii dedicat 100%, cere liniste absoluta pe platou, iar daca aude un simplu zgomot, il zguduie si nu mai poate continua filmarile." a povestit acesta pentru Variety.

 

Atat pentru Andrew Garfield, cat si pentru Liam Neeson, rolurile din "Silence" au fost solicitante din punct de vedere fizic. Dar mai mult, intreaga echipa a fost expusa pericolului: la scurt timp dupa ce au inceput filmarile, care au avut loc si in Japonia, Taipei  a fost lovit de un cutremur puternic, de 61, grade pe scara Richter.  El se afla in hotel, la etajul 15, cand s-a produs cutremurul. "Mi-a fost frica, recunosc, simtit cum totul in jurul tau tremura"/.

 

Liam Neeson mai spune ca a fost atras de film si datorita radacinilor sale irlandeze catolice.Filmul urmeaza sa fie lansat in cinematografe anul acesta


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies