marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Lex Luthor din Batman vs Superman: Dawn of Justice: Jesse Eisenberg a trecut prin cea mai mare transformare din cariera

A aparut prima imagine cu Lex Luthor in Batman versus Superman: Dawn of Justice. Jesse Eisenberg este infricosator si fascinant in acelasi timp, dovedind ca a fost cea mai buna alegere a producatorilor pentru rolul celebrului erou negativ din universul DC Comics.

Prima imagine cu Lex Luthor din Batman vs Superman: Dawn of Justice: Jesse Eisenberg a trecut prin cea mai mare transformare din cariera

Lex Luthor este nemesisul lui Batman, iar in noul film fanii vor vedea o noua reinterpretare, in varianta lui Jesse Eisenberg, care a devenit celebru la nivel mondial dupa ce l-a jucat pe Mark Zuckerberg in "The Social Network".

Daca la auzul vestii ca el il va juca pe Luthor o parte dintre fani au reactionat negativ, acum, tanarul actor arata din ce in ce mai mult ca va face un personaj pe cinste.


Entertainment Weekly a lansat prima imagine cu el in Batman versus Superman: Dawn of Justice. Eisenberg, in varsta de 31 de ani, a trecut prin cea mai mare transformare din cariera sa de pana acum si s-a tuns chel, renuntat la parul cret.


"El nu va fi ca alti Lex Luthor pe care i-ati vazut pana acum in universul cinematografic, va asigur" a declarat Zack Snyder, regizorul superproductiei. "Multi au fost reticenti la alegerea lui, dar nu este strain de personaje de acest gen, daca ne gandim la miliardari cu probleme morale, ca cel din The Social Network. Lex Luthor din filmul nostru este amenintator si cat se poate de autentic. El spune ce gandeste, depinde de tine sa descifrezi ce intentii are cu adevarat" a mai completat Znyder pentru Entertainment Weekly.

 

Batman versus Superman: Dawn of Justice se va lansa in cinematografe incepand cu 25 martie 2016. Ben Affleck il va juca pentru prima data pe Cavalerul Negru, Henry Cavill va relua rolul lui Superman, Jason Momoa isi va face aparitia pentru prima data ca Aquaman, iar Gal Gadot va fi Wonder Woman.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies