marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Johnny Depp din Piratii din Caraibe 5: in ce ipostaza apare Jack Sparrow

Dupa ce a suferin o interventie chirurgicala in urma unei accidentari pe platouri, Johnny Depp a reluat filmarile la Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Zilele acestea, producatorul Jerry Bruckheimer si-a surprins fanii de pe Twitter cu prima imagine de la filmari in care il vedem clar pe Johnny Depp in costumul lui Jack Sparrow.

Prima imagine cu Johnny Depp din Piratii din Caraibe 5: in ce ipostaza apare Jack Sparrow

"Captain Jack is back and we're not letting him go." a fost textul publicat de Jerry Bruckheimer impreuna cu prima imagine din Piratii din Caraibe 5 in care apare Jack Sparrow. Acesta este legat de catre alti doi pirati, probabil in urma unei aventuri clasice pentru celebrul pirat care intra mereu in incurcaturi.


Imaginea vine la cateva zile dupa ce presa din strainatate s-a intrebat in mod amuzant daca Depp nu a disparut din moment ce nu a revenit in Australia, acolo unde au loc filmarile. Insa, ieri actorul si-a facut prezenta impreuna cu sotia sa, Amber Heard, iar acum fanii au primit si surpriza primei imagini de la filmari.

Au trecut 10 ani de la primul film din serie, iar Johnny Depp se intoarce in pielea celui mai iubit personaj din cariera sa. Jack Sparrow si-a facut aparitia din nou dupa ce oficial, a inceput productia pentru Piratii din Caraibe 5. De aceasta, regizori sunt nordicii Espen Sandberg si Joachim Rønning, cunoscuti pentru filmul "Kon-Tiki".


In Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales, valuri stranii il poarta pe capitanul Jack Sparrow (Johnny Depp) spre inamicul lui cel mai aprig, inspaimantatorul Captain Salazar (Javier Bardem). Acesta, impreuna cu piratii sai fantoma, incearca sa evadeze din Triunghiul Diavolului, dornici sa omoare fiecare pirat de pe mare, inclusiv pe Jack Sparrow.  Singura solutie a lui ramane sa apeleze la Tridentul lui Poseidon, un artefact puternic ce ii ofera posesorului control total asupra marilor...


Data de lansare a filmului ramane 7 iulie 2017.

 

 


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies