marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima fotografie cu Angelina Jolie in rochie de mireasa. Ce tinuta a purtat in cea mai importanta zi din viata 

Revista People a publicat primele fotografii de la nunta cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt, care a avut loc pe 23 august, in Franta.

Prima fotografie cu Angelina Jolie in rochie de mireasa. Ce tinuta a purtat in cea mai importanta zi din viata

Coperta publicatiei o prezinta pe Angelina Jolie in rochie de mireasa, o tinuta care a fost decorata de cei sase copii ai cuplului.


Actrita americana, in varsta de 39 de ani, apare pe coperta celui mai recent numar al revistei People purtand o rochie de mireasa din satin de culoarea fildesului, decorata pe spate cu desenele realizate de cei sase copii ai cuplului, potrivit huffingtonpost.com.


Voalul purtat de Angelina Jolie a fost si el decorat cu desene realizate de copii, tinuta fiind o creatie marca Atelier Versace.



Sursa FOTO: Splash


Printre celelalte fotografii publicate de revista americana se numara o imagine cu cuplul Jolie-Pitt, inconjurat de cei sase copii, dar si un instantaneu cu cei doi actori sarutandu-se, imediat dupa ce au spus "Da".


Vezi imaginea aici!


Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit pe 23 august, in Franta. Ceremonia a avut loc la doi ani dupa logodna cuplului hollywoodian, anuntata in 2012.


La ceremonie au participat cei sase copii ai cuplului - Maddox, in varsta de 13 ani, Pax, in varsta de 11 ani, Zahara, in varsta de noua ani, Shiloh, in varsta de opt ani, si gemenii Knox si Vivienne, in varsta de sase ani.


Sursa: Mediafax


Galerie foto


Modifică setările cookies