marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima aparitie in public a lui Charlize Theron dupa ce s-a ras in cap: cum arata cheala cea mai sexy actrita din lume

Numita cea mai sexy actrita din lume, vedeta si-a socat fanii, dupa ce a fost surprinsa de paparrazzi rasa in cap. Actrita de 36 de ani a luat aceasta decizie pentru noul sau proiect cinematografic, Mad Max: Fury Road.

Prima aparitie in public a lui Charlize Theron dupa ce s-a ras in cap: cum arata cheala cea mai sexy actrita din lume

Chiar daca despre aceasta hotarare se stia de mai multa vreme, Charlize Theron aparand deja in public cu palarii, frumoasa actrita a iesit ieri fara nimic pe cap, lasand sa se vada noul look.


"Ma simt ca si cum originalul Mad Max a creat o altfel de lume vie, care merge inapoi si ti-o reimaginezi. George a creat un personaj feminin cum n-am mai vazut nici unul pana acum. Adica, sunt speriata! Sunt foarte incantata", a declarat actrita.


Mad Max: Fury Road este intens asteptat de fanii seriei Mad Max, care va fi readusa la viata cu acest film. Seria Mad Max a fost cea care l-a propulsat pe Mel Gibson in randul celor mai mari staruri de la Hollywood.

 

Mad Max: Fury Road este regizat de acelasi George Miller, care s-a ocupat de primele 3 filme din serie. Din distrbutie mai fac parte Tom Hardy, Nicholaus Hoult. Mai mult, Miller planuieste sa mai faca inca doua filme din noua serie, insa conteaza mult cum va fi primit de public acesta.

 


La 36 de ani, Theron este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar cei de la Victoria's Secret au numit-o cea mai sexy actrita din lume.


 

 

A primit Oscarul pentru rolul din Monster in 2004, considerat un film tulburator, iar interpretarea ei a fost indelung apreciata de catre critici. Printre filmele ei celebre se numara Monster, The Italian Job. The Devil's Advocate, Aeon Flux, Hancock, The Astronaut's Wife, Sweet November.


 
In aceste momente, Charlize Theron domina marile ecrane din lume, fiind prezenta in cinematografe cu doua productii extrem de populare, Prometheus si Snow White and The Huntsman.

 

 

Sursa foto: Hepta

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies