marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiile SAG: Manchester by The Sea, cu Casey Affleck a primit cele mai multe nominalizari. Vezi lista completa

Pelicula "Manchester by the Sea", in regia lui Kenneth Lonergan, a obtinut cele mai multe nominalizari la premiile decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild Awards), un alt punct de reper pentru gala premiilor Oscar, din luna februarie, dupa Globurile de Aur, relateaza AFP.
Premiile SAG: Manchester by The Sea, cu Casey Affleck a primit cele mai multe nominalizari. Vezi lista completa

Filmul, cu Casey Affleck in rolul unui barbat care devine tutorele nepotului sau, a fost nominalizat la patru categorii: "cea mai buna distributie", "cel mai bun actor" (Casey Affleck), "cel mai bun actor in rol secundar" (Lucas Hedges) si "cea mai buna actrita" (Michelle Williams).

Tot la categoria "cea mai buna distributie" - cel mai ravnit premiu de la SAG Awards - au fost nominalizate peliculele "Moonlight" ,"Hidden Figures", "Captain Fantastic" si "Fences".

De asemenea, cinci filme sunt la egalitate, cu trei nominalizari fiecare: "The Crown" si "Stranger Things" (Netfix), "Game of Thrones" si "Westworld" (HBO) si "American Crime Story" (FX).

Nominalizarile la extrem de influentele Screen Actors Guild (SAG) vin la scurt timp dupa anuntarea, luni, a celor de la Globurile de Aur - ambele gale fiind urmarite cu atentie in incercarea de a anticipa favoritele la Oscaruri, premiile supreme ale cinematografiei mondiale


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies