marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiile SAG. "Hidden Figures" a primit trofeul serii, Denzel Washington si Emma Stone, actorii invingatori. "Cred ca o sa lesin"

Donald Trump a fost "personajul principal" la gala premiilor decernate de Sindicatul Actorilor Americani.
Premiile SAG. Hidden Figures a primit trofeul serii, Denzel Washington si Emma Stone, actorii invingatori. Cred ca o sa lesin

Castigatorii si-au folosit timpul scurt pe care fiecare il primeste pe podium pentru a-l ironiza pe presedinte si pentru a-i ataca deciziile din ultima vreme, in special controversatul ordin antiimigratie.

Intre laureati se afla Denzel Washington, Emma Stone si distributia peliculei "Hidden Figures"


Pelicule despre trei femei de culoare angajate ale NASA a primit trofeul suprem al serii. Pe scena au urcat eroinele peliculei: Taraji P Henson, Octavia Spencer si Janelle Monae.

"Este o poveste despre unitate, despre ce putem face atunci cand nu tinem cont de diferente si ca suntem uniti, ca oameni egali. Noi castigam, dragostea castiga, de fiecare data."

Partitura din Fences, o drama despre un tata de culoare care isi intretine cu greu familia in America anilor '50, a triumfat la categoria rol masculin principal. Denzel Washington, actor: "Sunt un om cu frica de Dumnezeu si ar fi trebuit sa am incredere. Nu am avut. Mi-am zis: "Denzel, nu o sa castigi!" Asa ca nici macar nu m-am pregatit."

Musicalul Lalaland i-a adus actritei Emma Stone un prim trofeu la gala premiilor acordate de sindicatul actorilor americani.

Emma Stone, actrita: "Doamne, stiu ca trebuie sa ma grabesc. Cred ca o sa lesin. Lumea traverseaza o perioada complicata, la fel si tara noastra. Se intampla lucruri care nu au scuza, inspaimantatoare, care cer actiune. Ma bucur ca fac parte dintr-un grup de oameni carora le pasa."
Aproape nu a fost discurs care sa nu pledeze pentru toleranta si sa nu condamne unele dintre deciziile luate de presedintele Trump, in special ordinul care le interzice intrarea in Statele Unite a calatorilor cu viza care provin din sapte tari cu majoritate musulmana. Tonul a fost dat de amfitrionul galei.

Ashton Kutcher: "Buna seara tuturor membrilor sindicatului si celor de acasa si tuturor celor blocati pe aeroporturi care isi au locul in America mea!"

Actrita Julia Louis Dreyfus, castigatoare a unui trofeu pentru rolul din serialul de comedie Veep, si-a presarat discursul cu atacuri la adresa presedintelui.

Julia Louis Dreyfus, actrita
: "Nu stiu daca hackerii rusi au atacat sau nu votul pentru premiile SAG, insa ma uit la milionul de oameni, sau chiar milionul si jumatate de oameni din aceasta sala, si le spun: "Am castigat premiul pe merit. Eu sunt castigatoare, a fost o victorie clara."
Intre castigatori, se afla distributiile serialelor "Orange is the New Black" si "Stranger Things", actorii principali din serialul dramatic "The Crown", precum si William H. Macy, pentru rolul din "Shameless".


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies