Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

PREMIILE GOPO 2016. "Aferim" marele castigator al serii. Filmul a fost rasplatit cu 14 premii

Cinematografia romaneasca a fost rasplatita duminica seara la Teatrul National din Bucuresti, la Premiile Gopo. Marele castigator a fost filmul "Aferim" al lui Radu Jude.

PREMIILE GOPO 2016.  Aferim  marele castigator al serii. Filmul a fost rasplatit cu 14 premii

VEZI AICI LISTA COMPLETA A CASTIGATORILOR

A reusit sa obtina nu mai putin de 14 premii Gopo, printre care pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cel mai bun actor in rol principal.

Cel mai dorit trofeu al serii la Gala Premiilor Gopo, premiul pentru Cel mai bun film de lungmetraj, a fost castigat de pelicula "Aferim!" in regia lui Radu Jude.

Si la categoria Cel mai bun regizor, premiul a revenit, de asemenea, regizorului Radu Jude pentru filmul "Aferim!". Aflat la cea de-a doua nominalizare la Premiile Gopo, actorul Teodor Corban a castigat premiul pentru Cel mai bun actor in rol principal pentru rolul Constantin tot din filmul "Aferim!"

La categoria Cea mai buna actrita in rol principal, premiul a fost castigat de Ioana Flora, pentru rolul Paula din filmul "Acasa la tata" in regia lui Andrei Cohn. Actrita se afla la a treia nominalizare la Premiile Gopo si la cel de-al doilea premiu din cariera.

Premiile Gopo sunt la cea de-a 10-a editie si stabilesc varfurile peliculelor romanesti, din anul care s-a incheiat.Cele mai citite

Brie Larson, actrita recompensata cu Oscar in 2016, a primit un rol important: "Spuneti-mi Captain Marvel"

Brie Larson, protagonista filmului ”Room”, recompensata cu premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal la cea de-a 88-a gala de decernare a trofeelor atribuite de Academia de film americana, va interpreta rolul principal in filmul ”Captain Marvel”, programat sa apara pe 8 martie 2019.

Citeste mai mult ►