marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiile Gopo 2015: Closer to the Moon, cel mai bun film. Vezi lista completa a castigatorilor din acest an si ce vedete au fost prezente la gala

Luni seara, 30 martie, la Teatru National Bucuresti – Sala Radio, cea de-a noua editie a Galei Premiilor Gopo si-a impartit trofeele in prezenta a peste 500 de invitati si jurnalisti acreditati. Gazduita de Diana Cavallioti siPaul Ipate, gala a avut parte de momente inedite, amuzante dar si multa emotie. 

Premiile Gopo 2015: Closer to the Moon, cel mai bun film. Vezi lista completa a castigatorilor din acest an si ce vedete au fost prezente la gala

GALERIE FOTO Vedetele la Premiile Gopo 2015

 

Actorii Olimpia Melinte (nominalizata la categoria Cea mai buna actrita in rol principal), Florin Piersic Jr. (nominalizat la categoria Cel mai bun actor in rol principal), Catalina Grama, Giulia Nahmany, Dorian Boguta (nominalizat la categoria Cel mai bun actor in rol principal), Emilian Oprea, Andreea Vasile, Sore Mihalache, Maria Dinulescu, Malvina Cservenschi, regizorii nominalizati la categoria Cea mai buna regie, Nae Caranfil si Andrei Gruzsniczki, precum si Alexander Nanau (nominalizat la Cel mai bun film documentar) sunt doar câtiva dintre invitatii ce au pasit pe covorul rosu al Galei Premiilor Gopo, ale caror gazde au fost Marius Constantinescu si Camelia Vacaru.

 

Closer to the Moon si-a adjudecat noua statuete Gopo, printre care trei dintre cele mai importante trofee ale serii, pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor si Cel mai bun scenariu. Lista este completata de premiile pentru Cel mai bun montaj, Cel mai bun machiaj si Cea mai buna coafura, Cel mai bun sunet, Cea mai buna imagine, Cea mai originala muzica si Cele mai bune costume. 

  

Quod Erat Demonstrandum (Q.E.D.), filmul cu cele mai multe nominalizari la Gopo 2015, si-a atribuit cinci trofee, printre care premiile de interpretare de la categoriile Cel mai actor intr-un rol principal - Florin Piersic Jr., Cea mai buna actrita intr-un rol principal – Ofelia Popii, Cel mai bun actor intr-un rol secundar – Virgil Ogasanu, Cea mai buna actrita intr-un rol secundar – Alina Berzunteanu. Filmul a primit si statueta pentru Cele mai bune decoruri (Cristian Niculescu). 

 

 

 

Cu incasari in valoare de 1.147.487 RON si 102.026 spectatori, #Selfie  a primit Premiul Publicului, iar prezentatorii, Giulia Nahmany și George Piteșteanu si-au facut un selfie pe scena, spre amuzamentul publicului. Premiul pentru Cel mai bun debut a fost castigat de Vlad Petri, cu documentarul Bucuresti, unde esti?, premiul Tanara speranta a fost oferit Alexandrei Carastoian si Boroka Biro pentru imaginea filmului Plansa, iar premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj documentar a fost adjudecat de O scurta istorie – Astra Film, regia Carmen Lidia Vidu.

 

Diana Dumitrescu

 

Radu Iacoban si Ana Ularu

 

 

Castigtorii PREMIILE GOPO 2015

 

 

CEL MAI BUN FILM (LUNGMETRAJ)

CLOSER TO THE MOON (Romania – SUA – Italia – Polonia - Franta, 2013), Producator: Bobby Paunescu, Michael Fitzgerald, Renata Rainieri, Alessandro Leone, Denis Friedman (Mandragora Movies)

Regia: Nae Caranfil

 

CEL MAI BUN REGIZOR (LUNGMETRAJ)

NAE CARANFIL - CLOSER TO THE MOON


CEL MAI BUN ACTOR INTR-UN ROL PRINCIPAL (INTR-UN FILM DE LUNGMETRAJ FICTIUNE)

FLORIN PIERSIC JR. pentru rolul ALECU VOICAN din filmul Q.E.D


CEA MAI BUNA ACTRITA INTR-UN ROL PRINCIPAL (INTR-UN FILM DE LUNGMETRAJ FICTIUNE)

OFELIA POPII pentru rolul ELENA BUCIUMAN din filmul Q.E.D


CEL MAI BUN ACTOR INTR-UN ROL SECUNDAR (iNTR-UN FILM DE LUNGMETRAJ FICTIUNE)

VIRGIL OGASANU pentru rolul MARTIN SCAUNASU din filmul Q.E.D


CEA MAI BUNA ACTRItA INTR-UN ROL SECUNDAR (INTR-UN FILM DE LUNGMETRAJ FICTIUNE)

ALINA BERZUNTEANU pentru rolul VALERIA AMOHNOAIEI din filmul Q.E.D


CEL MAI BUN SCENARIU (LUNGMETRAJ FICTIUNE)

NAE CARANFIL - CLOSER TO THE MOON


CEA MAI BUNA IMAGINE (LUNGMETRAJ)

MARIUS PANDURU (RSC) - CLOSER TO THE MOON

 

Sursa foto: Premiile Gopo


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies