marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiie SAG. "Spotlight", declarat cel mai bun film, Leonardo DiCaprio si Brie Larson, recompensati pentru interpretare. Vezi si cele mai spectaculoase aparitii

Sindicatul Actorilor din SUA (Screen Actors Guild, SAG) a acordat lungmetrajului "Spotlight" premiul pentru "Cea mai buna distributie", in cadrul unei gale desfasurate sambata seara, la Los Angeles, in care s-a pus un vadit accent pe diversitate, in contextul polemicii legate de lipsa artistilor de culoare de pe lista nominalizarilor la Oscar, relateaza agentiile internationale de presa. 

Premiie SAG. Spotlight , declarat cel mai bun film, Leonardo DiCaprio si Brie Larson, recompensati pentru interpretare. Vezi si cele mai spectaculoase aparitii

VEZI AICI GALERIE FOTO CU CELE MAI TARI APARITII LA SAG 2016

 

Realizat de Tom McCarthy,"Spotlight", care figureaza printre marii favoriti la Oscarurile din 2016, reda ancheta jurnalistica de la Boston Globe care a scos la iveala un scandal de pedofilie in Biserica catolica. Mark Ruffalo, Rachel McAdams si Michael Keaton sunt principalii protagonisti. 

 

Leonardo DiCaprio a fost recompensat la cea de-a 22-a ceremonie a SAG Awards cu premiul pentru "Cel mai bun actor in rol principal" pentru interpretarea din "The Revenant"', iar Brie Larson a fost desemnata "Cea mai buna actrita in rol principal" pentru personajul intruchipat in "Room". 

 

Idris Elba a fost premiat pentru "Cel mai bun actor in rol secundar" ("Beasts of No Nation"), iar Alicia Vikander a fost aleasa drept "Cea mai buna actrita in rol secundar" ("The Danish Girl"). 

 

Pentru Leonardo DiCaprio a fost prima victorie dupa noua nominalizari la aceste prestigioase premii, care sunt considerate drept o avanpremiera a Oscarurilor. In ultimii 11 ani, toti cei premiati de SAG la aceasta categorie au castigat si premiul similar oferit de Academia de Film de la Hollywood. 

 

Explicatia poate fi legata de faptul ca multi dintre actorii care fac parte din SAG sunt si membri ai Academiei de Film care acorda statuetele de aur. Anul trecut, patru dintre laureatii de la SAG Patricia Arquette, Eddie Redmayne, Julianne Moore si J.K. Simmons au primit si un Oscar. 

 

Actorul britanic de culoare Idris Elba a fost laureat si pentru "Cel mai bun rol intr-un film de televiziune" pentru "Luther", dar nu se regaseste pe lista nominalizarilor de la Oscar. 

 

In domeniul filmelor de televiziune, "Downton Abbey" a luat premiul pentru cel mai bun serial dramatic, Kevin Spacey a castigat din noul premiul pentru "Cel mai bun actor in rol principal" pentru "House of Cards", iar Jeffrey Tambor ("Transparent") a triumfat drept "Cel mai bun actor de comedie". 

 

Iata si cateva dintre cele mai spectaculoase aparitii de la SAG Awards:

 

Sofia Vergara

 

 

Kaley Cuoco

 

Alicia Vikander

 

VEZI AICI GALERIE FOTO CU CELE MAI TARI APARITII LA SAG 2016

Foto: Getty
Sursa: Agerpres

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies