marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premierele saptamanii la cinema: Winter's Tale, povestea de dragoste dintre un hot si o frumoasa tanara, ajunge in Romania

Premierele saptamanii la cinema: Winter s Tale, povestea de dragoste dintre un hot si o frumoasa tanara, ajunge in Romania

Din 14 februarie in cinematograf:


Winter's Tale/ Poveste de iarna
Regie: Akiva Goldsman
Distributie: Colin Farrell, Russell Crowe, Will Smith
Data: 14 februarie


Peter Lake este un imigrant irlandez orfan si un mecanic excelent, care se inhaiteaza cu banda de infractori condusa de Pearly Soames (Russell Crowe) si comite o serie de jafuri in New York. Intr-o noapte geroasa de iarna, barbatul patrunde prin efractie intr-o vila asemanatoare cu o fortareata din selectul cartier Upper West Side si se trezeste fata in fata cu frumoasa Beverly Penn (Jessica Brown Findlay), fiica proprietarului, care sufera de o maladie in stadiu terminal. Indragostindu-se de tanara muribunda, barbatul fara prea multa educatie renunta la activitatile infractionale si starneste furia periculosului Pearly Soames, care il urmareste cu perseverenta pentru a se razbuna.



The Monuments Men

Regie: George Clooney
Distributie: George Clooney, Bill Murray, Matt Damon
Data: 14 februarie


In timp ce Adolf Hitler incerca sa puna stapanire pe vest, armatele lui cautau si adunau metodic cele mai valoroase comori artistice ale Europei.

Intr-o cursa contra cronometru in spatele liniilor inamice, o grupare speciala formata din directori, curatori, istorici de arta si alti oameni culti americani si europeni, autointitulati Monuments Men, si-au riscat vietile cutreierand continentul pentru a preveni distrugerea a mii de ani de arta. Aceasta este povestea lor.


The Lego Movie/ Marea aventura Lego
Regie: Phil Lord, Chris Miller, Chris McKay
Distributie:  Elizabeth Banks, Liam Neeson, Morgan Freeman,
Data: 14 februarie


Marea aventura Lego spune povestea surprinzatoare a lui Emmet, un tip obisnuit sa urmeze cu strictete regulile, fara sa se remarce prin ceva anume, dar care ajunge in centrul atentiei dupa ce primeste, din greseala, titlurile de "persoana extraordinara" si "salvatorul planetei". Astfel ajunge in compania unor straini curajosi alaturi de care porneste intr-o calatorie epica pentru a opri distrugerea omenirii, calatorie pentru care Emmet este complet nepregatit.


 

Academia Vampirilor
Regie:Mark Waters
Distributie:Zoey Deutch, Olga Kurylenko, Gabriel Byrne
Data: 14 februarie

Vampire Academy/ Academia Vampirilor este ecranizarea primului volum din seria de romane de imens succes scrise de Richelle Mead, si spune povestea rebelei Rose Hathaway, Dhampir si gardian-invatacel, si a celei mai bune prietene a ei, Lissa Dragomir, o printesa Moroi, doua adolescente de 17 ani, care se lupta pentru a se proteja una pe cealalta dupa ce, fugare fiind, au fost prinse si aduse inapoi la Academia St. Vladimir, un internat secret destinat Moroilor (vampiri pasnici, muritori) si Dhampirilor (gardieni ai Moroilor, jumatate vampiri, jumatate oameni), si unde acum se afla in pericol de


 

Alte filme de vazut in cinema:


RoboCop
Regie:Jose Padilha
Distributie: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson
Data: 7 februarie


Regizorul José Padilha conduce filmarile la remakeul lui RoboCop cu Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Gary Oldman.Noua poveste va fi plasata in Detroit intr-un viitor apropiat cand un politist ucis la datorie este transformat in cyborg super-uman si trimis pe strazi pentru a pune capat crimelor care au atins cote alarmante. Acesta devine insa torturat de trecutul sau si porneste sa se razbune pe cei care l-au ucis.

 

 

Ultimul zburator
Regie: Ovidiu Georgescu
Distributie: Iulia Verdes,Gabriel Dutu,Constantin Cotimanis,
Data: 7 februarie

IŽn anul 2012, cand oamenii traiesc intr-o lume desvrajita si nu mai cred in povesti si-n Zburatori, ultimul dintre acestia, Zanoni, s-a refugiat intr-un vechi conac boieresc, transformandu-se intr-un personaj misterios €œ„care plimba fetele noaptea cu motorul” oferindu-le clipe de placere trupeasca. intr-o seara, din intamplare, Zanoni ajunge la concertul unei fete, Eliza, cea care-i va schimba radical perceptia asupra vietii si a existentei sale de Zburator.
 
Eliza este o frumoasaƒ tanaƒraƒ de 22 de ani, cantaƒreataƒ de muzicaƒ dance/house care se aflaƒ la debut in industria muzicalaƒ. Ea este sustinuta si iubita de Catalin, fiul patronului unui important trust media, dl. Gelu Stroescu. intre Zanoni si Eliza se va infiripa o poveste de iubire, in care aceasta va fi purtata intr-o calatorie initiatica in lumea Zburatorilor. Ea se va auto-cunoaste, va invata sa-si infrunte fricile si, mai important, isi va redescoperi trecutul.
 

 

Her
Regie: Spike Jonze
Distributie: Joaquin Pheonix, Scarlett Johansson
Data: 7 februarie


Theodoare (Joaquin Pheonix) un scriitor singuratic, dezvolta o relatie stranie cu un sistem de operare (voce Scarlett Johansson) creat pentru a-i indeplini nevoile zilnice. Acesta ajunge sa se indragosteasca in final de program. Her este regizat de Spike Jonze si are o distributie formata din nume ca Joaquin Pheonix, Scarlett Johansson, Amy Adams, Olivia Wilde si Rooney Mara.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies