marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmele saptamanii la cinema: Rio 2, Sabotage sau Captain America 2

Premierele saptamanii:
1. Rio 2
2. Sabotage

Filmele saptamanii la cinema: Rio 2, Sabotage sau Captain America 2

Din 11 aprilie la cinema:

1. Rio 2
Regie:Carlos Saldanha
Distributie: Anne Hathaway, Jesse Eisenberg
Data; 11 aprilie

 
Rio 2 continua aventurile celor mai tari personaje din animatia de succes lansata in 2011. Blu, Jewel si copiii lor traiesc fericiti in orasul magic Rio de Janeiro. Insa, Jewel decide ca ar fi mai bine pentru copii sa invete sa se descurce in salbaticie si insista sa plece impreuna cu familia in Amazon, insa Blu se teme sa nu isi piarda familia in fata mirajului salbaticiei. Regia este semnata de acelasi Carlos Saldanha, iar vocile vor fi asigurate de Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Jamie Foxx, Rodrigo Santoro, Leslie Mann sau John Leguizamo.



2. Sabotage

Regie:David Ayer
Distributie: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Terrence Howard
Data: 11 aprilie


Arnold Schwarzenegger revinein actiune, in thrillerul Sabotage. Filmul va urmari povestea membrilor de elita a DEA care se trezesc rapusi, unul cate unul, dupa ce jefuiesc o casa de siguranta a unor traficanti de droguri. Din distributie vor mai face parte Sam Worthington, Joe Manganiello, Max Martini, Terrence Howard, Harold Perrineau si Mireille Eno.


Alte filme de vazut la cinematograf:


Captain America: The Winter Soldier/ Capitanul America: Razboinicul iernii
Regie: Anthony Russo, Joe Russo
Distributie: Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan

 
"Captain America: The Winter Soldier"  este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in 2012 incasari de 1.4 miliarde de $. Scenaristii Jack Kirby si Joe Simon vor crea noua poveste in jurul lui Bucky Barnes, bunul prieten al Capitanului America ( Chris Evans) recuperat de rusi in urma accidentului de tren din Captain America: The First Avenger. Acesta este readus la viata, spalat pe creier si transformat pe jumatate in robot-asasin pentru a fi trimis in misiuni criminale. Actorul roman Sebastian Stan revine in rolul Bucky Barnes.


 

Noe
Regie: Darren Aronofsky
Distributie: Russell Crowe, Emma Watson, Anthony Hopkins
Data: 28 martie


Povestea filmului este inspirata din legenda biblica, cea a barbatului ales de Dumnezeu pentru constructia unei corabii-gigant, in care sa-si gaseasca loc cate o pereche din fiecare specie de animale din lume, pentru a le salva
astfel de potopul nimicitor ce se va dezlantui asupra Terrei si de a fi, apoi, piatra de temelie a unei lumi noi.


Din descrierea oficiala a celor de la Paramount, „Noah” este: „O adaptare autentica a povestii biblice Arca lui Noe. Intr-o lume damnata de pacatul stramosesc, Noah primeste o misiune divina – sa construiasca o arca prin care sa salveze creatia din fata Potopului.”


Din distributie mai fac parte Anthony Hopkins, Emma Watson, Logan Lerman, Ray Winstone and Jennifer Connelly. Scenariul este scris de Ari Mandel in colaborare cu regizorul Darren Aronofsky si il prezinta pe celebrul personaj biblic ca pe ”un om care iubeste Pamantul si toate vietatile din jur, dar este dezamagit de oameni si de felul in care isi trateaza planeta”.



Modifică setările cookies