marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premierele saptamanii: Gravity, filmul SF cu sanse reale la Oscar, se vede si in Romania

Premierele saptamanii: Gravity, filmul SF cu sanse reale la Oscar, se vede si in Romania

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Din 4 octombrie la cinema:

 

 

1. Gravity
Regie: Alfonso Cuaron
Distributie: Sandra Bullock, George Clooney
Data: 4 octombrie

 

 


Drama SF despre spatiu a lui George Clooney si Sandra Bullock se anunta a fi la fel de captivanta ca 2001: Odiseea spatiala, celebrul film al lui Stanley Kubrick. Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample.



2. Don Jon
Regie: Joseph Gordon-Levitt
Distributie: Scarlett Johansson, Joseph Gordon-Levitt
Data: 4 octombrie
 

Jon Martello, actorul principal al acestui film, este un barbat usor narcissist care mai presus de orientarile specifice oricarui tanar -familie, prieteni si femei- adora filmele… deocheate. Aceasta pasiune a sa e pusa la grea incercare in momentul in care Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) apare in viata lui si refuza sa se culce cu el de la prima intalnire; provocandu-l astfel sa treaca de superficialitatea acestor placeri catre adevarata cunoastere a persoanelor de langa el.

3. Thanks for Sharing
Regie: Stuart Blumberg
Distributie: Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow
Data: 4 octombrie


Thanks for Sharing este o comedie neagra despre vietile dependentilor de sex si il are in rol principal pe Mark Ruffalo, un barbat care incearca sa aiba o relatie normala cu o femei frumoasa, interpretata de Gwyneth Paltrow, dar in acelasi timp se lupta cu obsesia pentru sex. Barbatul decide sa urmeze un program de terapie in 12 pasi pentru a se vindeca de depedenta, insa lucrurile se complica si mai mult.

Acesta este debutul regizoral al lui Stuart Blumberg, co-scenarist al filmului The Kids Are All Right. Din distributie mai fac parte Pink, Tim Robbins, Joely Richardson, Josh Gad



Alte filme de vazut la cinema:


Rush
Regie: Ron Howard
Distributie: Olivia Wilde, Chris Hemsworth, Alexandra Maria Lara


Regizata de Ron Howard, pelicula Rush va prezenta viata si cariera fostului mare pilot de Formula 1 Niki Lauda interpretat de actorul german de origine spaniola Daniel Brühl  si lupta acestuia cu James Hunt (Chris Hemsworth), pilotul britanic care a fost cel mai redutabil rival al sau. Olivia Wilde va juca rolul supermodelului Suzy Miller care s-a indragostit si casatorit cu pilotul britanic James Hunt ( Chris Hemsworth), un playboy notoriu, insa povestea de iubire a luat sfarsit atunci cand aceasta a inceput o aventura cu prietenul cel mai bun al lui Hunt - actorul Richard Burton. Se spune ca Burton care venea dupa al doilea mariaj cu Elizabeth Taylor ar fi cumparat-o pe Suzy cu un milion de dolari de la James Hunt intr-o controversata intelegere de divort.


 

Battle of the Year
Regie:Benson Lee
Distributie: Josh Holloway,Chris Brown,Josh Peck
 

Un pusti american se indreapta spre Franta pentru a participa la campionatul mondial Battle of the Year. Filmul despre dans ii are in distributie pe cantaretul rap Chris Brown si pe Josh Holloway, cunoscut fanilor din serialul Lost.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies