marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere lunii iulie la cinema: Terminator: Genisys si Ant-Man, filmele lunii in cinematografele din Romania. Ce alte productii se mai lanseaza

Cinefilii si fanii din Romania se pot delecta luna aceasta la cinematografe cu superproductii ca Terminator:Genisys, in care revine Arnold Schwarznegger in franciza creata acum trei decenii. Vara devine incendiara pentru doamne, care pot vedea aventurile celor mai sexy actori in comedia cu stripperi "Magix Mike XXL". "Ant-Man" isi face debutul in universul cinematografic Marvel, iar copii se pot distra cu simpaticii "Minioni".

Premiere lunii iulie la cinema: Terminator: Genisys si Ant-Man, filmele lunii in cinematografele din Romania. Ce alte productii se mai lanseaza

Terminator Genisys
Regie: Alan Taylor
Distributie: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke
Data: 3 iulie

Arnold Schwarzenegger revine in rolul faimosului T-800 in Terminator Genisys. Alaturi de acesta, in "Terminator: Genisys" vor aparea Emilia Clarke, in rolul Sarah Connor, si Jason Clarke, care il va interpreta pe John Connor. Actiunea are loc in 2029, cand John Connor conduce fortele de rezistenta impotriva masinariilor. Acesta se teme ca masinariile vor pune capat rasei umane. Astfel, el il trimite pe soldatul lui loial, Kyle Reese (Jai Courtney) inapoi in trecut, in 1984, pentru a o salve pe mama lui, Sarah Connor (Emilia Clarke) de un Terminator, programat sa o ucida.


 

Minionii
Regie: Kyle Balda, Pierre Coffin
Distributie: Sandra Bullock, Jon Hamm
Data: 10 iulie

Povestea MINIONILOR, creata de Universal Pictures si Illumination Entertainment, isi are originea la inceputul timpurilor. Minionii au inceput ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi sa evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticalosi stapani. Niciodata n-au avut norocul sa-si pastreze in viata acei stapani, de la T. Rex, la Napoleon, asa ca acum se trezesc ca nu au pe cine sa slujeasca, si sunt afectati de o depresie profunda. Dar un Minion pe nume Kevin are un plan! Kevin, impreuna cu rebelul adolescent Stuart si cu simpaticul Bob se vor aventura in lumea larga pentru a gasi un nou sef pe care ei si fratii lor sa-l urmeze supusi.


Cei trei pornesc intr-o aventura palpitanta care ii va duce, pana la urma, la urmatorul lor stapan – Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock, laureata cu Oscar), prima superticaloasa din toate vremurile. Minionii vor calatori din inghetata Antarctica pana in New Yorkul anilor ’60, ajungand in final in Londra zilelor noastre, unde au de indeplinit cea mai dificila misiune din toata existenta lor: aceea de a salva specia Minionilor de la… anihilare! Minionii vor fi insotiti in aventura lor de cele mai mari hit-uri muzicale ale anilor ’60, care ne incanta si in ziua de azi.

Magix Mike XXL
Regie: Gregory Jacobs
Distributie: Channing Tatum, Matt Bomer, Elizabeth Banks
Data: 17 iulie

Cei mai hot actori se intorc in Magic Mike XXL. Aventurile stripperilor continua intr-un road movie cu multe peripetii...si scene fara perdea. Channing Tatum, Joe Manganiello si Matt Bomer isi reiau rolurile, alaturi de Amber Heard, Elizabeth Banks.




Ant-Man

Regie:: Peyton Reed
Distrbiutie: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas
Data: 17 iulie

"Ant-Man" este regizat de Peyton Reed („Bring it On,” „The Break-Up”) si ii are in distributie pe Paul Rudd („I Love You, Man”, „Role Models”) drept Scott Lang aka Ant-Man, Michael Douglas („Behind The Candelabra”, „Wall Street”) drept mentorul sau, Dr. Hank Pym, si Evangeline Lilly („The Hobbit: The Desolation of Smaug,” „Lost”) in rolul lui Hope Van Dyne, fiica lui Hank Pym.


Pixels
Regie: Chris Columbus
Distributie: Peter Dinklage, Michelle Monaghan, Kevin James, Adam Sandler
Data: 24 iulie

Actiunea din “Pixels: O aventura digitala” incepe cand o rasa extraterestra interpreteaza gresit imagini din jocuri video clasice si ataca Pamantul, iar presedintele Will Cooper (Kevin James) apeleaza la prietenul sau din copilarie Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umana. Cu ajutorul altor impatimiti ai jocurilor (Peter Dinklage, Josh Gad), Sam va infrunta extraterestrii, iar de priceperea sa depinde insusi viitorul umanitatii. Din distributia filmului mai fac parte Brian Cox, Ashley Benson, Jane Krakowski, dar si japonezul Toru Iwatani, creatorul lui Pac-Man, cu o aparitie in propriul rol. In Romania, “Pixels: O aventura digitala” va fi lansat pe 24 iulie.

Trainwreck
Regie: Judd Apatow
Distributie: Amy Schumer, Devin Fabry
Data: 24 iulie

Comedia lui Judd Apatow are in centrul atenţiei o tanara (Amy Schumer) cu o deosebita aversiune pentru responsabilitate. Ea isi da seama că obiceiurile ei nu foarte constructive nu o vor ajuta pe termen lung, prin urmare încearcă să se schimbe.

A Second Chance
Regie: Susanne Bier
Distributie: Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen
Data: 31 iulie

Amandoi politisti, Andrew si Simon au vieti complet diferite. Andrew are o viata fericita de familie, în timp ce Simon este divortat si isi petrece majoritatea timpului liber la clubul de striptease. Totul se schimba cand primesc un apel de urgenta.

Mission: Impossible - Rogue Nation/Misiune: Imposibila. Natiunea secreta

Regie:  Christopher McQuarrie
Distributie: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg
Data: 31 iulie

In Mission Impossible: Rogue Nation, Ethan Hunt si echipa sa primesc cea mai grea misiune de pana acum: sa neutralizeze Sindicatul, o organizatie terorista, dornica sa le distruga pentru totdeauna propria lor organziatie, IMF.


 



Modifică setările cookies