marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Penguins of Madagascar, una dintre cele mai asteptate animatii, ajunge in Romania

Filmele saptamanii:

1. The Penguins of Madagascar

 

2. Horrible Bosses 2

 

 

3.The Best of Me

Premiere la cinema: Penguins of Madagascar, una dintre cele mai asteptate animatii, ajunge in Romania

 

Din 28 noiembrie la cinema

 

The Penguins of Madagascar
Regie: Simon J. Smith,Eric Darnell
Distributie: John Malkovich, Benedict Cumberbatch
Data: 28 noiembrie

Pinguinii Skipper, Kowalski, Rico si Private au fost unele dintre cele mai populare personaje ale seriei animate Madagascar, iar acum sunt eroii propriului lor film! Plini de secrete si specialisti in complicata arta a deghizarii, amuzantii si misteriosii pinguini sunt profesionisti ai spionajului global, iar de aceasta data trebuie sa faca echipa cu North Wind, o organizatie secreta condusa de agentul Classified (Benedict Cumberbatch), pentru a dejuca planurile unei caracatite malefice, gata sa subjuge lume intreaga.

 

 


Horrible Bosses 2
Regie: Sean Anders
Distributie: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis
Data: 28 noiembrie


Cei trei angajati continua aventurile si vor sa inceapa o afacere pe cont propriu in Horrible Bosses 2, insa lucrurile nu sunt atat de usoare. Filmul se va lansa in cinematografe incepand cu 26 noiembrie 2014. Din distributie fac parte Kevin Spacey, Chris Pine, Christoph Waltz, Jennifer Aniston, Jason Sudeikis.



 

 

The Best of Me
Regie: Michael Hoffman
Distributie: Michelle Monaghan,James Marsden
Data: 28 noiembrie

Amanda si Dawson au fost indragostiti in perioada liceului, dar s-au despartit si au pornit pe drumuri separate in viata. Atunci cand revin in localitatea de bastina pentru a participa la o inmormantare, flacara pasiunii se reaprinde intre ei, fiind fortati sa se confrunte cu alegerile gresite pe care le-au facut in trecut si sperand ca un viitor impreuna nu reprezinta o utopie.

 

 


Alte filme de vazut la cinema

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Regie: Francis Lawrence
Distributie: Jennifer Lawrence, Julianne Moore, Liam Hemsworth
Data: 21 noiembrie


Katniss se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei, intrebandu-se incontinuu daca a avut vreun rost surprinzatorul complot impotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigura. Fara tel, eroina priveste cum cei din jur se pregatesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o data pentru totdeauna tirania din Panem si se lasa fara mult entuziasm prinsa in lupta, devenind simobolul Rezistentei. Curand, ea se va trezi prinsa intr-un pericol mortal, alaturi de cele mai dragi persoane din viata ei.

 

 

 


Two Days, One Night
Regie:  Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
Distributie: Marion Cotillard
Data: 21 noiembrie

Filmul "Two Days, One Night", aflat in competitie la Cannes in 2014, urmareste povestea Sandrei, o muncitoare in fabrica, care pe perioada unui weekend, incearca sa isi convinga colegii sa renunte la bonusuri, pentru ca ea sa-si poata pastra slujba.  Sandra este casatorita si mama a doi copii, insa viata ei este data peste cap, insa chiar cand incearca sa isi revina din depresie, ea este nevoita sa faca fata recensiunii.

 

 

Interstellar
Regie: Christopher Nolan
Distributie: Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Anne Hathaway
Data: 7 noiembrie

 

 

 

Christopher Nolan revine in cinematografe, dupa trilogia The Dark Knight, cu cel mai ambitios film din cariera lui - Interstellar. Pelicula este bazata pe teoria fizicianului Kip Thorne care sustine existenta gaurilor de vierme. Astfel, povestea filmului va include calatorii in spatiu si timp, calatorii realizate de catre un grup de oameni de stiinta care ajung intr-o alta dimensiune. Din distributie fac parte Matthew McConaughey, Anne Hathaway si Jessica Chastain.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies