marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Maze Runner, un thriller captivant despre un viitor apocaliptic, ajunge in Romania

Filmele saptamanii la cinema:

1.The Maze Runner

 

2. Life of Crime

 

3. America, venim!

Premiere la cinema: The Maze Runner, un thriller captivant despre un viitor apocaliptic, ajunge in Romania

Din 19 septembrie la cinema

 

The Maze Runner
Regie:Wes Ball
Distributie: Dylan O'Brien, Will Poulter
Data: 19 septembrie
 

 

Povestea din filmul The Maze Runner il are in centru pe Thomas, un adolescent al viitorului care se trezeste inconjurat de alti baieti de varsta lui, care-i ureaza bun venit in Poiana, un spatiu gigantic inconjurat de ziduri de piatra. Nici ei nu au habar cum au ajuns acolo si nu-si amintesc nimic din viata lor de dinainte. stiu doar ca intre ei si posibila libertate se afla un labirint gigantic, plin de primejdii...


Life of Crime
Regie: Daniel Schechter
Distributie: Jennifer Aniston, Tim Robbins
Data: 19 septembrie

 

Cu douazeci de ani inainte de Jackie Brown, Ordell Robbie si Louis Gara ajung sa se cunoasca la puscarie, unde sunt amandoi inchisi pentru furt de masini. Cand Louis e eliberat, lui Ordell ii vine ideea sa santajeze un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit, Frank Dawson, care detine milioane de dolari ascunsi prin conturi off-shore. In poveste ajunge sa fie implicata Mickey Dawson, sotia frumoasa a lui Frank, care suferea de plictiseala in casnicia ei nefericita si care trecea printr-o criza de identitate. Louis si Ordell isi inchipuie ca, daca o rapesc pe Mickey si cer un milion de dolari rascumparare, Frank Dawson n-o sa aiba curajul sa mearga la politie sa-i denunte, pentru ca ei, rapitorii, ar putea sa-i dea in vileag afacerile ilegale. Un plan perfect, deci ce ar putea sa mearga prost?

 

 

America, venim!
Regie: Razvan Savescu
Distributie: Gheorghe Ifrim, Mihai Calin

 

America, venim! pune accentul pe intamplarile pline de umor si neprevazut prin care trece trupa unui teatru de provincie, ai carei actori se afla pentru prima data la New York. Exuberanta si lipsa lor totala de experienta, precum si lipsa notiunilor de limba engleza ii fac sa parcurga o serie de intamplari si aventuri comice, multe dintre ele inspirate din realitate. Comedia este savuroasa, plina de situatii amuzante si inedite, si este completata perfect de actorii din distributie, nume mari si reprezentative pentru filmul romanesc.


In rolurile principale spectatorii ii vor recunoaste pe Mihai Calin (Train de Vie, Eu sunt Adam, Second Hand), Adrian Vancica, Gheorghe Ifrim, cunoscuti publicului pentru rolurile din serialul de televiziune de succes Las Fierbinti, Ion Sapdaru, Tania Popa, Ioana Blaj, Alexandru Bindea, Oana Ioachim.


Alte filme de vazut la cinema

 

Into the Storm
Regie: Steve Quale
Distributie: Richard Armitage, Sarah Wayne Callis
Data: 12 septembrie
 

 

 

De-a lungul unei singure zile, orasul Silverton este lovit de o serie de tornade puternice, intr-o dezlantuire fara precedent a naturii. intreaga populatie se afla la mila haoticelor furtuni, iar vestile meteorologilor nu sunt deloc imbucuratoare, lucrurile urmand sa se inrautateasca si mai tare. in timp ce unii cauta adapost sigur, vanatorii de furtuni gonesc spre vortex cu gandul sa nu rateze ocazia unica de a inregistra cat mai de aproape fenomenul. Vazut prin ochii unor profesionisti, dar si din perspectiva unor amatori aflati in cautare de senzatii tari, filmul in mijlocul furtunii ajunge chiar in miezul actiunii si surprinde cele mai extreme manifestari ale naturii. Distribuit de MediaPro Distribution, Into The Storm/ In mijlocul furtunii are premiera in cinematografele din tara pe 12 septembrie.

 

If I Stay
Regie:R.J. Cutler
Distributie: Chloe Moretz
Data: 12 septembrie


In If I Stay, Mia este o violoncelista talentata in varsta de 17 ani, cu o familie iubitoare si un iubit minunat, Adam. Ea nu trebuie decat sa aleaga daca va merge la New York pentru a studia la Julliard sau daca va ramane in Oregon cu cei dragi. Insa, intr-o dimineata cu ninsoare, totul se schimba, iar decizia pe care brusc trebuie sa o ia devine dramatica si cu adevarat dificila. Mia isi pierde parintii si fratele mai mic intr-un accident rutier si, cu toate ca nu isi aminteste momentul impactului, ea ii poate vedea pe cei din jur si pe sine. Mia evoca evenimente din viata sa, descrie ceea ce vede si aude in spital, desi nu poate simti nimic si este din ce in ce mai slabita.

 

 

 



 

The Giver
Regie: Phillip Noyce
Distributie: Jeff Bridges, Meryl Streep, Katie Holmes

 

The Giver, bazat pe un roman de succes pentru tinerii adulti, are o distributie impresionanta formata din Meryl Streep, Jeff Bridges, Alexander Skarsgard, Brenton Thwaites si Katie Holmes. Filmul este adaptarea unui roman celebru pentru tinerii adulti despre un baiat, care traieste intr-o comunitate aparent perfect, insa va descoperi ca exista mai mult decat o lume si va invata ce inseamna viata adevarata de la The Giver (Jeff Bridges).

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies