marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Boxtrolls, Maps to the Stars si Horns, filmele saptamanii in cinematografele din Romania

Filmele saptamanii la cinema:

1. The Boxtrolls
2. Maps to the Stars
3. Horns
4. Love by Design

Premiere la cinema: The Boxtrolls, Maps to the Stars si Horns, filmele saptamanii in cinematografele din Romania

Din 31 octombrie la cinema


The Boxtrolls

Regie: Graham Annable, Anthony Stacchi
Distributie: Ben Kingsley, Jared Harris, Nick Frost
Data: 31 octombrie


Sunt trolii din cutie niste monstri infioratori care traiesc sub strazile din orasul Cheesebridge si ies afara doar pentru a fura exact ce iubesc locuitorii acestuia mai mult, copiii si branzeturile? Eggs, un baiat orfan, nu e deloc de aceeasi parere si trebuie sa ia masuri cand un malefic responsabil cu deratizarea e gata de orice ca sa ii starpeasca pe troli. Eggs se aventureaza in lumea lor de sub pamant si ajunge sa faca echipa cu o fata dornica de aventura, care il va ajuta sa-si salveze nu doar prietenii, ci si intreg orasul Cheesebridge.
 


Maps to the Stars

Regie: David Cronenberg
Distributie: Julianne Moore, Robert Pattinson, Mia Wasikowska
Data: 24 octombrie


David Cronenberg a descoperit in Robert Pattinson un veritabil colaborator, acesta fiind al doilea lor film impreuna, dupa Cosmopolis. Inspirat din scenariul lui Bruce "Wild Palms" Wagner, filmul Maps To The Stars prezinta aparent universul egoist al vedetelor, intr-un joc al manipularilor si al consecintelor nefaste. Alaturi de Robert Pattinson vor mai juca actori precum Julianne Moore, John Cusack si Mia Wasikowska.
 



Horns
Regie: Alexandre Aja
Distributie: Daniel Radcliffe, Juno Temple
Data: 31 octombrie


In Horns, Daniel Radcliffe joaca rolul lui Ig Perrish, un barbat suspectat ca si-ar fi violat si ucis iubita. Mahmur dupa o noapte de petrecere, Ig se trezeste a doua zi cu coarne crescute, in mod inexplicabil. Aceste coarne au niste puteri speciale si ii fac cei din jur sa maturiseasca pacatele si crimele comise. Astfel, Ig se va folosi de puterile coarnelor pentru a afla in ce circumstante a murit iubita sa si pentru a se razbuna.


Filmul este regizat de Alexandre Aja, cunoscut pentru horroruri ca The Hill Have Eyes sau Piranha 3D si este inspirat de romanul cu acelasi nume al lui Joe Hill. Joe Hill este fiul celebrului scriitor american Stephen King. Din distributie mai fac parte Juno Temple, Joe Anderson, Kelli Garner, Max Minghella si James Remar.
 


Love by Design 
Regie: Michael Damian
Distributie: Jane Seymour
Data: 31 octombrie


Comedia romantica o are in prim-plan pe Danielle Luca (Giulia Nahmany), a carei viata se schimba rapid cand Vivien Thompson (Jane Seymour), redactorul-sef al faimoasei reviste „Beguile” din New York, o concediaza din postul de Fashion Editor, ea fiind nevoita sa se intoarca acasa, in Romania, unde porneste intr-o calatorie de redescoperire.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies