marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Pan si The Walk, productiile saptamanii in cinematografele din Romania

Premierele saptamanii:

1. Pan

2. The Walk

Premiere la cinema: Pan si The Walk, productiile saptamanii in cinematografele din Romania

Din 9 octombrie la cinema

Pan
Regie: Joe Wright
Distributie: Hugh Jackman, Rooney Mara, Garett Hedlund
 

Regizorul Joe Wright ne introduce in lumea fascinanta a lui Peter Pan intr-o noua versiune inedita, intitulata "Pan". Filmul va urmari viata unui baietel din Londra care este atras intr-o lume fantastica, Neverland. Acolo, el il va intalni pe eroul negativ Blackbeard si va trebui sa il confrunte. Peter Pan urmeaza sa fie lansat pe 17 iulie 2015 si va fi o versiune moderna si reimaginata a povestii clasice, cu o distributie internationala. Rooney Mara ar juca rolul Tiger Lily, Hugh Jackman va fi Blackbeard, in timp ce Garett Hedlund va fi Captain Hook.

 

 

The Walk
Regie: Robert Zemeckis
Distributie: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley

Robert Zemeckis aduce pe ecran nemaipomenita performanta a lui Philippe Petit, street performer neintrecut in mersul pe sarma devenit celebru in lumea intreaga in 1974, cand a parcurs, la aproximativ 500 de metri inaltime, distanta dintre de-abia construitele Turnuri gemene ale World Trade Center. Pentru a reusi isprava, Petit si prietenii sai s-au folosit de identitati false si au avut nevoie de luni intregi de pregatire.

 

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:


Black Mass

Regie: Scott Cooper
Distributie: Johnny Depp, Kevin Bacon, Dakota Johnson


Black Mass este un film autobiografic despre gangsterul James 'Whitey' Bulger, care in noiembrie 2013 a fost condamnat de doua ori la inchisoare pe viata pentru participarea la 11 crime si alte infractiuni, printre care trafic de droguri, escrocherii si santaj din anii 1970 pana in '90. El a fost sursa de inspiratie pentru rolul lui Jack Nicholson din "The Departed, premiat cu Oscar, in regia lui Martin Scorsese.

 

 

 

The Martian
Regie: Ridley Scott
Distributie: Matt Damon, Jessica Chastain, Sebastian Stan

 

In timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victima a unei furtuni puternice. Insa Watney supravietuieste urgiei si descopera ca a fost lasat singur pe ostila planeta. Cu provizii insuficiente, este nevoit sa-si foloseasca la maxim ingeniozitatea, inteligenta si forta interioara pentru a ramane in viata si a gasi o cale prin care mesajul sau de ajutor sa ajunga pe Pamant. La milioane de mile distanta, NASA si echipa internationala de oameni de stiinta cauta neincetat solutia prin care sa il aduca pe ‘martian’ acasa, in vreme ce colegii sai de echipa pun si ei la cale o misiune indrazneata, daca nu imposibila, de salvare. Pe masura ce aceste povesti, mostre incredibile de curaj, se desfasoara, voci din lumea intreaga se unesc pentru a incuraja revenirea acasa, in siguranta, a lui Watney.

 





Modifică setările cookies