marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Barbatii in negru invadeaza Romania cu Men in Black 3

Premiere la cinema: Barbatii in negru invadeaza Romania cu Men in Black 3

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din  25 mai la cinema

 

Men in Black III/ Barbati in negru 3

Regie: Barry Sonnenfeld
Distributie: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin
Buget: 215 de milioane de $

 

Men in Black III este continuarea seriei de succes Men in Black inceputa in 1997.  Pelicula se va lansa in mai 2012. Agentul J (Will Smith) se intoarce in timp, in 1960 pentru a-l salva pe K (Tommy Lee Jones) si a preveni astfel o catastrofa universala. Will Smith  revine in partea a treia a seriei in care mai joaca si Josh Brolin (versiunea mai tanara a personajului lui Tommy Lee Jones), Alice Eve, Emma Thompson, Rip Torn si Johnny Knoxville.

 

 

 

Street Dance 2 3D/ Dansul strazii 2 3D

Regie: Max Giwa, Dania Pasquini
Distributie:  Sofia Boutella, Falk Hentschel, Flawless, George Sampson
Buget: 11 milioane de $

Din 25 mai, fanii show-ului cinematografic absolut vor intra din nou in atmosfera incendiara a street dance-ului, in Dansul strazii 2, mult asteptata continuare a filmului 3D de succes din 2010. Dansul, pasiunea si iubirea se reunesc intr-o poveste magica in noul film care a cucerit adolescentii din lumea intreaga.



 

Alte filme de vazut la cinema:

 

Dark Shadows/ Umbre intunecate

Regie: Tim Burton
Distributie: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer,  Eva Green

 

Johnny Depp vrea sa ne demonstreze ca e cel mai tare vampir din lume, un vampir alfa si masculin, mai captivant decat Robert Pattinson, asa cum a declarat el insusi intr-un interviu. Noul sau film, Dark Shadows il aduce din nou in universul sumbru si captivant al lui Tim Burton, insa in ipostaza de creatura a noptii.

Dark Shadows este o adaptare dupa serialul de televiziune horror cu acelasi nume difuzat intre 1966 si 1971 si care a fost un mare succes in SUA. Filmul va avea insa mai multe accente comice, decat dramatice. Scenariul este centrat pe familia Collins si pe legaturile lor cu fenomenele supranaturale, cu varcolacii, vrajitoarele si vampirii. Dark Shadows este a opta colaborare dintre Johnny Depp si Tim  Burton si cum era de asteptat nu este deloc una mica. Cu un buget de peste 150 de milioane de dolari, filmul are o distributie de vis: Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Christopher Lee, Chloe Moretz si Eva Green.

 

 

The Dictator/ Dictatorul


Regie: Larry Charles
Distributie: Sacha Baron Cohen, Anna Faris,  John C. Reilly

Sacha Baron Cohen se intoarce si aduce cu el un arsenal de glume "ofensatoare" in cea de-a patra parodie produsa de el: The Dictator unde joaca rolul unui dictator din Orientul Mijlociu, un fel de combinatie intre Saddam Hussein si Muammar Gaddafi.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies