marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: jOBS, filmul despre viata lui Steve Jobs ajunge in Romania

Premiere la cinema: jOBS, filmul despre viata lui Steve Jobs ajunge in Romania

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 23 august la cinema:

1. jOBS / Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea
Regie: Joshua Michael Stern
Distributie:  Ashton Kutcher, J.K. Simmons, Josh Gad  
Data: 23 august


Cu un scenariu scris de Matt Whiteley si o regie semnata de Joshua Michael Stern, pelicula "jOBS" prezinta 30 de ani din viata cofondatorului companiei Apple, din 1971 pana in anul 2000. Filmul va fi distribuit in America de Nord de compania Open Road Films, detinuta de lanturile de cinematografe AMC Entertainment si Regal EntertainmenT. Ashton Kutcher, cel care va interpreta rolul co-fondatorului companiei Apple, apare in primele zile de facultate ale lui Steve Jobs, prezentand etapele si dificultatiile pe care le-a intampinat in crearea companiei. Filmul arata si latura mai putin putin placuta a fondatorului Apple: Jobs tipa la angajati, ii deprecia si le vorbea foarte urat, a refuzat pensie alimentara pentru mama primului sau copil.

 

 

2. Smurfs 2/Strumpfii 2
Regie: Raja Gosnell
Distributie: David N. Weiss,David Ronn,J. David Stem,Jay Scherick,Karey Kirkpatrick
Data:23 august

 

Dupa succesul filmului din 2011, Columbia Pictures a dat unda verde realizarii sequelului, care va avea premiera in 2013. Asadar, fanii Strumpfilor pot fi fericiti! Eroii lor vor reveni pe marile ecrane.

 

 

3. Sunt o baba comunista
Regie: Stere Gulea
Distributie:  Luminita Gheorghiu, Marian Ralea,Ana Ularu
Data:23 august

Viata linistita de provincie a sotilor Emilia si Tucu este data peste cap atunci cand fiica lor se intoarce din Statele Unite, impreuna cu logodnicul ei american.  Ce ar fi trebuit sa fie o intalnire fericita se transforma repede intr-o situatie complicata si in acelasi timp amuzanta. Parintii fetei afla ca tanarul cuplu trece prin probleme financiare grave, asa ca sunt dispusi la orice sacrificiu pentru ca viitoarea familie a fiicei lor sa nu duca lipsa de nimic.

 

 

4. Percy Jackson: Sea of Monsters
Regie: Thor Freudenthal
Distributie: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Nathan Fillion 
Data: 23 august

 

Pentru a restaura securitatea portului, fiul lui Poseidon si prietenii lui se indreapta catre Marea Monstrilor pentru a gasi mitica Lana de Aur.

 

 

 

 

5. Girl Most Likely / Fata care promitea

Regie: Shari Springer Berman, Robert Pulcini

Distributie: Kristen Wiig, Annette Bening, Matt Dillon, Darren Criss

Data:23 august



Kristen Wiig este Imogene, o tanara dramaturg din New York, care odata a avut succes si care acum a esuat din cauza unei crize de incredere in sine. Aflata intr-o perioada de profunda negare a realitatii dupa ce a fost parasita de iubitul ei, un tip monden, Imogene isi pune acum la bataie talentul pentru crearea de drame pentru a inscena o sinucidere elaborata, pentru a atrage mila celor din jur. Dar incercarea i se intoarce impotriva cand se trezeste ca e pusa in custodia mamei sale, Zelda (Annette Bening), dependenta de jocuri de noroc, cu care nu era in relatii tocmai calduroase. Acum trebuie sa se duca acasa la aceasta, in New Jersey. Disperata sa se intoarca la Manhattan, la cercul ei de asa-zisi prieteni, e nevoita mai intai sa-si rezolve, in fine, problemele cu familia, inclusiv cu unicul ei frate (Christopher Fitzgerald), cu iubitul ei The Bousche (Matt Dillon), dar si cu un tanar aratos (Darren Criss), care, impreuna, o vor ajuta sa-si gaseasca locul pe lumea asta.

 

 

 

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

1. Elysium

Regie: Neill Blomkamp

Distributie: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley

Data: 16 august

 

Numit de Neill Blomkamp un science-fiction original si foarte violent, actiunea filmului este plasata intr-un viitor futurist, in 2159, in care exista doua clase sociale: cei foarte bogati, care locuiesc pe o statie spatiala imaculata si construita de mana omului denumita Elysium, in timp ce restul oamenilor, care traiesc pe o planeta Pamant suprapopulata si in ruina. Matt Damon urmeaza sa-l joace pe Max, un barbat aflat pe moarte, care accepta o misiune periculoasa, incercand sa ajunge pe Elysium si sa gaseasca un leac pentru boala sa. Wagner Moura (Elite Squad 2) joaca rolul lui Spider, un barbat din comunitatea underground iubit de comunitatea sa, dar care este implicat in traficul cu oameni. Jodie Foster o va juca pe Rhodes,  secretar in guvern, lipsita de scrupule, care face tot posibilul sa tina in frau legile anti-imigrare si sa asigure un trai luxos pe Elysium.

 

 

 

2. Kick-Ass 2

Regie: Jeff Wadlow

Distributie: Jim Carrey, Aaron Taylor-Johnson, Nicolas Cage 

Data: 16 august

 

La doi ani dupa lansarea primei parti a comediei cu super eroi, regizorul Jeff Wadlow si autorul cartii care se afla la baza acestei productii, impreuna cu cei de la Universal, continua aventurile celebrelor personaje.

Jim Carrey este noul nume mare din filmul care ii va mai avea in distributie pe Chloe Grace Moretz (Hit-Girl), Nicolas Cage (Big Daddy), Aaron Johnson (Kick-Ass) si Lyndsy Fonseca (Katie Deauxma).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies