marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Into The Woods si Seventh Son, filmele saptamanii

Filmele saptamanii la cinema:

1. Seventh Son

 

2. Into The Woods

Premiere la cinema: Into The Woods si Seventh Son, filmele saptamanii

Din 2 ianuarie la cinema


Seventh Son

Regie: Sergey Bodrov

Distributie: Julianne Moore, Jeff Bridges

Data: 2 ianuarie

 

Synopsis: Bazat pe romanul The Spook's Apprentice, scris de Joseph Delaney, The Seventh Son este plasat in Evul Mediu, intr-o lume plina de vrajitoare si misticism. Jeff Bridges joaca rolul unui magician batran, John Gregory, numit Spook, care a fost incarcerat de malefica vrajitoare Mother Malkin (Julianne Moore) cu multe secole in urma. 

Cand fortele raului ameninta sa se intoarca, impreuna cu Malkin, acesta isi alege un ucenic, Tom Ward (Ben Barnes) sa il ajute in batalie. Numai al saptelea fiu al unui alt al saptelea fiu poate deveni ucenicul lui Spook.

 

Into The Woods

Regie: Rob Marshall

Distributie: Anna Kendrick, Meryl Streep, Emily Blunt

Data: 2 ianuarie

 

Synopsis: Into the Woods este o versiune moderna ce va insuma cateva dintre basmele celebre a Fratilor Grimm si exploreaza aventurile Cenusaresei, Scufitei Rosii, Jack si Vrejul de Fasole sau Rapunzel. Toate aceste personaje vor fi interconectate de o poveste originala ce va aduce in prim plan un brutar (Chris Pine), sotia sa si o vrajitoare (Emily Blunt) care va arunca un blestem asupra lor.

Johnny Depp va juca si el in rolul Lupului. Insa filmul va aduce rasturnari de poveste pentru indragitele personajele.

 

 

ALTE FILME DE VAZUT LA CINEMA

The Hobbit: The Battle of The Five Armies
Regie: Peter Jackson
Distributie: Ian McKellen, Martin Freeman, Orlando Bloom
Data: 19 decembrie

 

 

The Hobbit: The Battle of the Five Armies se va lansa in cinemaotgrafele din SUA pe 17 decembrie 2014. Dupa ce Bilbo a ajuns impreuna cu dwarfii si Thorin la Erebor, vor putea acestia sa puna stapanire inapoi pe comoara si Erebor si sa-l infrunte pe dragonul Smaug? Titlul  The Hobbit: The Battle of the Five Armies se refera la batalie epica de la finalul romanului The Hobbit, in care dwarfii, elfii, oamenii si goblinii dar si vulturii giganti se lupta chiar la poaelele Muntelui Singuratic.

 

 

Annie
Regie: Will Gluck
Distributie:  Jamie Foxx, Quvenzhané Wallis, Rose Byrne
 

 

Micuta actrita Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild), nominalizata la Oscar, o interpreteaza pe Annie, o copila orfana, dar optimista, care se dovedeste a fi suficient de tare ca sa reziste pe strazile New York-ului, in 2014. Abandonata de parintii ei, care initial au promis ca se vor intoarce intr-o buna zi, fetita duce o viata oribila alaturi de Miss Hannigan (Cameron Diaz), o mama vitrega si cainoasa la suflet. Dar totul capata o alta turnura cand potentul candidat la primaria New York-ului, Will Stacks (Jamie Foxx) – alaturi de isteata sa adjuncta, Grace (Rose Byrne) si consultantul sau de campanie, smecher si manipulator, Guy (Bobby Cannavale) – ia o decizie dictata de interese electorale: se va ocupa de aceasta fetita orfana! Stacks se lauda ca este ingerul ei pazitor, dar firea optimista a lui Annie si convingerea ca soarele va rasari si-n viata ei, vor arata ca de fapt, lucrurile ar putea sta chiar pe dos.

 

 

Alt Love Building
Regie: Iulia Rugina
Distributie: Dragos Bucur,  Adina Stetcu

 

Continuarea comediei de succes ,,Love Building”, filmul Alt Love Building este regizat de Iulia Rugina si ii aduce in rolurile principale pe Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, alaturi de un nume de referinta in cinematografia mondiala, actorul Ben Cross. Si de aceasta data distributia filmului aduce pe marile ecrane 23 de absolventi ai scolii Actoridefilm.ro, actiunea din Alt Love Building desfasurandu-se acum in plina iarna, cu cateva zile inainte de Revelion. La sase luni de la prima editie a taberei de reparat relatii, ,,Love Building”, intalnim acum noua cupluri cu probleme si trei terapeuti cu probleme si mai mari, care atunci cand nu se sicaneaza se lupta cu demonii interiori si problemele trecutului. Acum nu mai e atat de simplu sa alerge catre mult ravnitul “si au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Chiar daca au ajuns din nou intr-un ,,Love Building”, de data acesta va fi altfel.

 

 

Night at the Museum: Secret of the Tomb 
Regie: Shawn Levy
Distributie: Ben Stiller, Robin Williams
 

Aventurile celei de-a treia parti a seriei au loc in celebrul British Museum din Londra! in centrul atentiei se afla, ca de obicei, descurcaretul Larry (Ben Stiller), care va avea de furca din cauza unui faraon (Ben Kingsley) readus la viata cu ajutorul unei tablite magice. Larry va primi ajutor de la indragitul Theodore Roosevelt (Robin Williams), dar si de la curajosul Lancelot (Dan Stevens), pentru a-l face pe maleficul faraon sa se intoarca in mormantul sau...

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies