marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Guillermo del Toro revine cu un horror supranatural, "Crimson Peak"

Premierele saptamanii la cinema:

1. Crimson Peak

2. Legend

3. Macbeth

Premiere la cinema: Guillermo del Toro revine cu un horror supranatural, Crimson Peak

Din 16 octombrie la cinema:

Crimson Peak
Regie: Guillermo del Toro
Distributie: Tom Hiddleston, Mia Wasikowska


"Crimson Peak" este o poveste romantica gotica cu elemente supranaturale si horror si se axeaza pe povestea unei tinerei (interpretata de Mia Wasikowska) care, orbita de dragoste, se instaleaza intr-o misterioasa casa de la tara in Anglia.

 


Legend/Gangsteri de legenda

Regie:  Brian Helgeland
Distributie: Tom Hardy, Emily Browning

Actiunea plasata in anii 1960 ii urmareste pe gemenii mafioti Reggie si Ron Kray in timp ce isi consolideaza imperiul criminal semanand teroare in Londra, dar surprinde si actiunile care au dus la declinul lor. Din 16 octombrie, pe marile ecrane, Freeman Entertainment il prezinta pe actorul Tom Hardy in rol dublu, odata cu premiera thrillerului inspirat din fapte reale, „Gangsteri de Legenda”. Filmul este regizat de castigatorul premiului Oscar, Brian Helgeland.

 


Macbeth
Regie: Justin Kurzel
Distributie: Michael Fassbender, Marion Cotillard

Filmul regizat de Justin Kurtzel il aduce pe Michael Fassbender in rolul lui Macbeth, iar Marion Cotillard o joaca pe sotia lui, Lady Macbeth. In primul trailer, cinefilii se pot delecta cu scene artistice de batalie, dar si dialoguri interesante intre cei doi eroi ai povestii.

Macbeth este unul dintre cei mai cunoscuti eroi din opera lui Shakespeare. Tragic, macinat de durere si paranoie, Macbeth este in acelasi timp fascinant, cat si inspaimantator.



Modifică setările cookies